Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da Cami-Engelli buluşması başladı

“Kulluk İçin Yok Engel,

“Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel” mottosuyla planlanan cami-engelli buluşmalarının ilki İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun katılımı ile yapıldı

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak için engelli bireylerin caminin manevi ikliminde buluşturulmasını amaçlayan projesi Afyonkarahisar’da da hayata geçirildi.
Yurt genelinde uygulanacak proje kapsamında; Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından eski Otogar Camii’nde her ayın son Pazar günü öğle namazının ardından farklı konu ve konuklarla programlar icra edilecek. “Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel” mottosuyla planlanan cami-engelli buluşmalarının ilki İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü İsmail Aydın tarafından işaret dili çevirisinin yapıldığı programda Kur’an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Şükrü Kabukçu “Salih Amel” başlığında sunum yaptı. Program toplu dua ile tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti