Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da çöküş sürüyor: 3-0 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'da çöküş sürüyor: 3-0

Afyonkarahisarspor, dün de deplasmanda Hatayspor’a yenildi. Maçtan önce ‘idman boykotu’ haberiyle gündemi sarsan Afyonkarahisarspor, hazırlıksız çıktıkları Hatayspor maçında iyi mücadele etmelerine rağmen grupta lider olan Hatayspor’a yenilmekten kurtulamadı

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün deplasmanda Hatayspor’la karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi veren Şimşek, kendisi açısından çok önemli olan maçtan puan çıkartamadı. Geçen hafta evinde Pazarspor’la berabere kalan Şimşek, ligde bir sıra daha gerilemiş ve düşme korkusunu iyiden iyiye hissetmeye başlamıştı. Maddi sıkıntılar nedeniyle hafta içi de kulüp tesislerinin elektriklerinin kesilmesiyle de kulübün içinde bulunduğu durum bir kez daha gün ışığına çıkmıştı. Bu olaydan sonra da Afyonkarahisarsporlu futbolcular yöneticilere tepki göstermek ve alacaklarının tahsili için idmanlara çıkmama kararı almıştı. Bu şartlar altında Hatayspor deplasmanına giden Afyonkarahisarspor, rakibine 3-0’lık skorla yenildi. Mor-beyazlılarda bu maçtan sonra önemli ve radikal kararların alması bekleniyor.
Hazırlıksız Şimşek Hatay
deplasmanından puan çıkartamadı
Üçüncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden Hatayspor, sahasında oynadığı maçta Afyonkarahisarspor’u 3-0 mağlup etti. Hatayspor’un gollerini 29’ncu dakikada Özkan, 59’ncu dakikada Mehmet Fuat ve 67’nci dakikada Arda penaltıdan kaydetti. Afyonkarahirsarspor’da Abdullah 66’ncı dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. (Kocatepe)

HAKEMLER: Hasbi Dede (8), Osman Tüfekçi (8), Aydın Şengül (8)
HATAYSPOR: Murat Sarı (7)- Mustafa Çakır (6), Umut Gedik (6) (Dk.82 Suat 5), Mehmet Fuat 7 (Dk.70 Yusuf 5), Ömer (7), Özkan (6), Tahir (6), Arda (6), Salih (6), Uğur (6), Enis (6)(Dk.64 Burak 5)
AFYONKARAHİSARSPOR: Özer (5)- İlyas (5), İsmail Odabaşı (4), Mustafa Yaşar (6), İsmail Hacıhafızoğlu (4), Ahmet (5) (Dk.46 Abdullah 4), Muhammed Emin (5) (Dk.69 Özgür Atılgan 5), Gökhan (5), Deniz (5), Ayhan (4) (Dk.62 Umut Utku 4), Tolga (5)
GOLLER: Dk.29 Özkan, Dk.59 Mehmet Fuat, Dk.67 (penaltı) Arda (Hatayspor)
KIRMIZI KART: Dk.66 Abdullah (Afyonkarahisarspor)
SARI KARTLAR: Enis, Umut, Burak (Hatayspor),

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti