Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da ilk bilardo kulübü – Kocatepe Gazetesi

Semih Saygıner ile dünya
Afyon’da ilk bilardo kulübü

Semih Saygıner ile dünya şampiyonluğuna erişilen ve birçok defa daha farklı isimlerle Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları elde edilen 3 Bant Bilardo sporu, Türkiye’de futboldan sonra en fazla sevilen spor branşları arasında yer alıyor. Afyonkarahisar’da sene içinde birçok ciddi ödüllü bilardo turnuvası gerçekleştiriliyor.
Limaj Bilardo sahibi Enver Mut, Türkiye genelinde ligi de bulunan 3 Bant Bilardo sporuna Afyonkarahisar’da öncülük eden isimlerden biri. Türkiye genelinde organize edilen önemli turnuvalara sponsorluk eden ve bu spora bizzat gönül vermiş bilardocu Mut, son girişimiyle Türkiye liglerinde yarışabilecek iddialı bir bilardo kulübü kurdu. Resmi olarak kuruluşu tamamlanan Afyonkarahisar Bilardo Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki sezon Ocak ayında başlayacak Türkiye şampiyonasında hem Afyonkarahisar’ı hem de bölgeyi temsil edecek. Kulübün sporcuları arasında bilardo camiasında isim yapmış kişiler de yer alıyor.
Afyon’da faaliyet gösteren ve önemli spor müsabakalarının gerçekleştirildiği, Ege’de isim yapmış bilardo salonlarından bir olan Limaj Bilardo Salonu’nu da açan Enver Mut; konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Mut, “Yakın gelecekte kulübün adını Türkiye genelinde ve uluslararası ölçekte bir marka haline getirmeyi hedefliyoruz. Bilardo sporu centilmenliğin ön plana çıktığı; fizik, geometri, matematik ve analitik düşünceyi barındıran, zeka gelişimine katkısı olan ve aynı zamanda bireyin sosyal yaşamını zenginleştiren önemli bir spor dalı. Biz Limaj Bilardo olarak kurduğumuz takımımız ve devir aldığımız salon ile bilardo camiasına pozitif katkılar sağlamayı planlıyoruz.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti