Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da kaymakam ve vali yardımcıları değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan karar sonrası Afyonkarahisar Valiliği’ne 2 Vali Yardımcısı atanırken bazı ilçelerin kaymakamları da değişti

 

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’nin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Türkiye genelinde 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti.
Atama kararı sonrasında Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı’na Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Şanlıurfa Ceylanpınar Kay-makamı Mehmet Keklik atandı. Öte yandan Bartın Vali Yardımcılığına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan atanırken, Aydın Vali Yardımcılığı’na da Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Rıza Dalan atandı.
Afyonkarahisar’ın bazı ilçelerinde de kaymakamlar değişti. Bu kapsamda; Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Sakarya Hendek Kaymakamlığı’na, Siirt Şirvan Kaymamkalığı’na Kızılören Kaymakamı Recep Hasar, Konya Tuzlukçu Kaymakamlığı’na Evciler Kaymakamı Abdullah Yüksel atandı. Bartın Vali Yardımcılığı’na ise Afonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Abdullah Akdaş atandı.
Atama kararı kapsamında; Emirdağ Kaymakamlığına Batman Kozluk Kaymakamı olan Osman Bilici, Çay Kaymakamlığı’na Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut, Kızılören Kaymakamlığı’na Yozgat Çayıralan Kaymakamı Bekir Özen, Bolvadin Kaymakamlığı’na Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk, Şuhut Kaymakamlığı’na ise Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz atandı.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti