Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da Keyani Gurme Restaurant’ta Garson Robot Hizmette

Türkiye’de İstanbul’da hizmet veren Belle Garson Robot Afyonkarahisar’da ilk ve tek olarak Keyani Gurme Restaurantta hizmet vermeye başladı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Garson Robot Bella, Watermall Alışveriş Merkezinde hizmet veren Keyani Gurme Restaurantta 16 Şubat 2024 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı.

Afyon’da Keyani Gurme Restauranta Garson Robot Hizmette

Restaurantın krokisi yüklenen Bella adlı garson robot sulu gıdaları daha ağır seviyede taşırken, kuru gıdaları daha hızlı seviyede servis ediyor.

“Merhaba ben Bella. İşte geldim. Yemekleriniz geldi. Lütfen yemeklerinizi alın. Yemeklerinizi aldıysanız lütfen bitir tuşuna basınız. Teşekkürler hoşçakalın.” diyen Garson Robot Bella, kedi görünümüyle dikkat çekerek miyavlıyor. Doğum günü kutlaması yapmak isteyenler için müzik yükleme özelliğine sahip olan Bella’nın üzerine doğum günü olan kişinin adı yazılarak kutlama yapılabiliyor. Garson Robot Bella’nın şarjı 8 saat kesintisiz çalışmasını sağlarken, 4,5-5 saat içinde şarjı doluyor. Keyani Gurme Restaurantın Genel Müdürü Muzaffer Aktar, Garson Robot Bella’nın verdiği servis hizmetlerini medyaya tanıttı.

Afyon’da Keyani Gurme Restauranta Garson Robot Hizmette

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti