Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da kurşunladılar, Eskişehir’de yakalandılar – Kocatepe Gazetesi

Afyon’da kurşunladılar, Eskişehir’de yakalandılar – Kocatepe Gazetesi
Afyon'da kurşunladılar, Eskişehir'de yakalandılar

Afyonkarahisar’da 3 otomobil ve 2 işyerini kurşunlayan zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalandı

Afyonkarahisar’da 9 Ocak’ta Ambaryolu üzerinde bulunan 2 işyeri ile park halindeki 3 otomobili kurşunlayan zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmayla Eskişehir’de yakalandı. 13 Ocak ta-rihli mahkeme kararıyla arama ve el koyma yetkisini kullanan Emniyet güçleri, 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyonlardan sonra zanlılar H.D., H.D. ve B.D.’ye ait işyerlerinde 8 şişe bandrolsüz viski, 2 adet fa-turasız 1 tanesinin namlusu açılmış kurusıkı tabanca, 1 adet 7,65 mm çapında dolu fişek, Çelik Kasa içerisinden 1 adet 9 mm çapında dolu fişek, 25 adet magnum marka Simit Wesson ait dolu fişek elde edildi.
Zanlı H.D. ve diğer zanlı H.D.’nin ikametgahında ise 1 adet ruhsatı bulunmayan tekli kırma av tüfeği, bir adet siyah deri cüzdan içerisinde yapışık halde metal polis arması, adet H.D. adına ruhsatlı olan 9 mm çapında şarjörlü Simit Wesson ve tabancaya ait 2 adet şarjör ve 78 adet 9 mm çapında dolu fişek, 89 adet Magnum marka dolu tabanca fişeği, 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca, 5 adet defter halinde 1987-1991 yıllarına ait 152 şahsa ait altında borç miktarını gösterir senet defteri ele geçirildi. Zanlı B.D.’nin ikametinde yapılan aramada ise 1 adet Zigana marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör ve 18 adet dolu 9 mm çapında fişek elde edildi. Zanlılar H.D ve H.D.’nin Eskişehir’de yakalandığı sırada yapılan üst aramalarında; taşıma ruhsatlı 1 adet Smith Wesson şarjörlü 9 mm çapında tabanca, Smith Wesson (357) Mag çaplı tabanca ve tabancaya ait 6 adet dolu fişek bulundu. Zanlılardan H.D ve B.D. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı, diğer şüpheli H.D. ise salıverildi. (Kocatepe)