Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da sakin bayram – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon’da sakin bayram

Afyon’da Kasaplar Çarşısı ve çok sayıda özel et kombinasının bulunduğu kurban kesiminde çirkin görüntüler oluşmadı. Vatandaşların kurbanlarını kurban kesim yerlerinde kestiği Afyonkarahisar, sakin bir bayram geçirdi

Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı bayram namazının ardından camilerdeki bayramlaşmayla başladı. Bayramlaşmanın ardından kurbanlarını kesmek isteyen Afyonkarahisarlıların tercihi kurban kesim alanları oldu. Et ve sucuk üretimiyle ön plana çıkan Afyonkarahisar’da Kasaplar Çarşısı ile özel et kombinaları da kurbanlarını kestirmek isteyenler için hizmet verdi. Kurbanlığı teslim alarak İslami şartlarda kesim yapan kombinalar, parçalayıp hisselere göre poşetlenen kurbanlıkları kurban sahiplerine teslim etti.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin olumsuz bir görüntü yaşanmaması için kurban satış alanlarında yaptığı uyarıların etkili olduğu görüldü. Vatandaşların olumsuz görüntü oluşturmamak için hayvanların taşınmasında da özel taşıyıcıları tercih ettiği dikkat çekti. Zabıta ekiplerine kaçak kurbanın da bildirilmediği Afyonkarahisar’da 30’a yakın kişi hayvan tepmesi ya da bıçakla yaralanarak hastanelere başvurdu.
Sokakların oldukça boş ve sakin olduğu şehirde, emniyet açısından da bayramda olumsuz bir olay yaşanmadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti