Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da talebini dinlemediğimiz vatandaşımız kalmayacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, aile ziyaretleri kapsamında eşi Sevim Zeybek ile birlikte Dairrecep Mahallesinde ikamet eden Akgül ve Ardıç ailelerinin evine giderek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yardımcısı Barış Dal ve eşi Makbule Dal’ın katıldığı ziyarette aile fertleriyle yakından ilgilenen Başkan Zyebek, çocuklara hediyeler verdi.
“VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENİYORUZ”
Ziyaretler sırasında vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hal ve hatırlarını soran Başkan Zyebek ihtiyaç sahibi ailelerin hayır dualarını aldı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarla gönül köprüsü kurduklarını ifade eden Zeybek, “Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz.” dedi.
“SORUNLARI DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR”
Başkan Mehmet Zeybek, “Hemşerilerimizin gönül dünyalarında yer alabilmek adına ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Dairecep Mahallemizde ikamet eden Akgül ve Ardıç ailelerimize misafir olduk. Afyonkarahisar’ımızda adım atmadık yer ve talebini dinlemediğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Misafirperverlikleri için hemşehrilerime teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. >> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti