Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da “Tuğgeneral” kadrosu korunuyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'da "Tuğgeneral" kadrosu korunuyor

İkmal ve Garnizon Komutanı Albay İsmet Gökhan Gülmez, Gazeteniz Kocatepe’ye iade-i ziyarette bulundu. Gülmez, Afyonkarahisar’daki birliklerin küçülmediğini, kamuoyundaki düşüncelerin aksine “Tuğgeneral” kadrosunun yürürlükte olduğunu kaydetti

İkmal ve Garnizon Komutanı Albay İsmet Gökhan Gülmez, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt tarafından ağırlanan Gülmez, Afyonkarahisar’daki birlik sayı ve büyüklüğünde bir değişiklik olmadığını söyledi. Gülmez, “Sanıldığının aksine Afyonkarahisar askeri varlık bakımından bir şey kaybetmiş değil. Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı makamı kadro olarak Tuğgenerallik rütbesini koruyor. Ancak bu yıl komutanlarımız, bizim burada görev yapmamızı uygun gördü. Afyonkarahisar’da Tuğgeneral kadrosu devam ediyor. Komuta kademesinin takdiri gereğince bu dönemde bu görevi albay rütbesiyle ben üstlendim.” dedi. Afyonkarahisar’ın askeri varlık ve birlik bakımından da eski konumunu koruduğunu belirten Albay Gülmez, “Herhangibir azalma, küçülme söz konusu değil” dedi.
25 ŞEHİT İÇİN PANO HAZIRLANIYOR
Afyonkarahisar’da resmi olarak göreve başladığı günün akşamında Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda patlama yaşandığını belirten Gülmez, “Bu üzücü olayın acısını hepimiz paylaşıyoruz. Orada şehit olan askerlerimiz için Karargâh binasında geniş bir düzenleme yaptırıyoruz. Hepsinin isimleri, fotoğrafları, gerekli bilgileri burada yer alacak. Patlamada şehit olan silah arkadaşlarımızın aziz hatırasını burada yaşatacağız. Şehitlik yüksek bir mertebe. Bu üniformayı giyen herkes, şehadete hazır olarak yaşıyor. Allah bizlere de şehit olmayı nasip etsin” diye konuştu.
“ASKERİMİZİN DERTLERİNE DERMAN OLUYORUZ”
Bir komutan olarak her askerini sevdiğini belirten Gülmez, “Biz mümkün oldukça askerlerimizin sorunlarını paylaşır, onların sıkıntılarına çare bulmaya çalışırız. Bayram sabahlarında ailemden önce askerlerimle bayramlaşırım. Haftada bir gün askerlerimle birlikte yemek yemeğe özen gösteririm. Sadece ben değil, tüm komutanlarımız böyledir” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar’ı yakından tanımaya yönelik çabalarının sürdüğünü belirten Albay Gülmez, Afyonkarahisarlılar’la diyaloglarının her geçen gün geliştiğine işaret etti. Ziyarette emekli gazeteci ve Kocatepe’nin eski mensuplarından İbrahim Yüksel’de hazır bulundu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti