Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da umutlar gitgide tükeniyor: 2-2

Afyon’da umutlar gitgide tükeniyor: 2-2
Afyon'da umutlar gitgide tükeniyor: 2-2

Afyonkarahisarspor, dün evinde konuk ettiği Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı.

Şimşek, kendisi için ya tamam ya devam niteliğinde olan müsabakadan beraberlikle ayrılarak ligde kalma şansını matematiksel olarak büyük oranda kaybetti.

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor’da teknik direktör değişikliği de işe yaramadı. Mor-beyazlı ekip, dün kendisi gibi ligde kalmak için mücadele eden Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’la karşılaştı. İki takım için de çok önemli olan mücadeleden beraberlik çıktı. Bu sonuç, ne Afyonkarahisarspor’a ne de Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’a yaradı. Ligde kalmak için savaşan mor-beyazlı ekip, dün oynanan maçta iyi futbol oynamasına rağmen sahadan beraberliği zor kurtardı. Maçın ilk yarısında İsmail Odabaşı’nın golüyle 1-0 öne geçen Afyonkarahisarspor, kalesinde biri penaltıdan olmak üzere 2 gol gördü. Şimşek, 2-1 geriden gelerek ikinci yarıda eşitliği yakalamayı başardı. Son dakikalarda da çok sayıda gol pozisyonuna girdi. Zaman zaman kalesinde de çok tehlikeleri ataklar yaşayan Afyonkarahisarspor sahadan 1 puanla ayrıldı. Afyonkarahisarspor’un mutlaka kazanması gereken mücadele, takımın matematiksel olarak devam eden ligde kalma şansını da bir hayli zayıflattı.

Afyonkarahisarspor : 2
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor : 2
Stad: Afyon Atatürk
Hakemler: Hacı Mehmet Şimşek (**), Mehmet Küçük (**), Eser Eti (**)
Afyonkarahisarspor: Gökhan Ant (**), İlyas (**) dk. 90+2 Umut (*), İsmail Hacıhafızoğlu (*), Mustafa Yaşar (**), Abdullah (*), Gökhan Köse (**), Tolga (**) (dk. 73 Ahmet Topal (*), Ayhan Gürbüz (***), Resul Özgen (**), İsmail Odabaşı (***) (dk. 86 Serdar (**), Muhammed Emin (**)
Kayapınar Belediyespor: Hayrettin (**), Ramazan (**), Oğuzhan (*), Münür (***), Ersoy (**) (dk. 71 Volkan (**), Özcan (**) (dk. 56 Ramiz (*), Ali Kurt (**), Mehmet (**), Samet (**), Emrah (**), Yalçın (*) (dk. 80 Onur (*)
Goller: 20’nci dakika İsmail Odabaşı, 75’inci dakika Mustafa Yaşar (Afyonkarahisarspor), 27’nci dakika Münür (penaltıdan), 36’ncı dakika Emrah (Kayapınar Belediyespor)
Sarı kartlar: İsmail Hacıhafızoğlu, Mustafa Yaşar, Muhammed Emin (Afyonkarahisarspor), Hayrettin, Mehmet, Samet, Emrah (Kayapınar Belediyespor)
Kırmızı kart: 90+3’üncü dakika Samet (ikinci sarı karttan)

Şimşek iyi başladı, devamı gelmedi: 2-2

Afyonkarahisarspor, mutlak galibiyet için çıktığı maçtan 1 puanla ayrıldı. Mor-beyazlı ekip bu sonuçla taraftarlarını büyük bir üzüntüye sevketti. Şimşek için ölüm kalım müsabakası olan bu maçın 2-2’lik
beraberlikle sona ermesi, takımın
umutlarının da tükenmesine neden oldu

Afyonkarahisarspor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’la berabere kaldı. Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup müsabakasında dün Afyonkarahisarspor, evinde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı. Afyonkarahisarspor, dün evinde Kayapınar Belediyespor’u konuk etti. Mücadele karşılıklı atılan ikişer golle tamamlandı.
17’nci dakikada Resul’le başlayan Afyonkarahisarspor atağında Resul, rakiplerini geçerek topu kale önüne ortaladı. İsmail topu ıska geçince Afyonkarahisarspor mutlak bir golden oldu.
20’nci dakikada Diyarbakır Kayapınar Belediyespor atağında Ramazan, ceza sahası dışından topa gelişine sert vurdu top üstten auta çıktı.
23’üncü dakikada Afyonkarahisarspor’un atağında Resul’ün pasında topla buluşan Ayhan ceza sahasına girmeyi başardı. Arka direğe ortasında İsmail, topa gelişine sert vurdu top filelerle buluştu. 1-0
27’nci dakikada Diyarbakır Kayapınar Belediyespor atağında Ersoy, ceza sahası içinde İsmail Hacıhafızoğlu tarafından yerde bırakılınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Münür takımını eşitliğe taşıdı. 1-1
36’ncı dakikada Diyarbakır Kayapınar Belediyespor atağında Emrah, İsmail Hacıhafızoğlu’ndan sıyrılarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sert vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi. 2-1
İlk yarı 2-1 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.
Ayhan, umutları yeşertti ama…
67’nci dakikada Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’da Münür, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Münür’ün kaleciyi geçip içeriye ortaladığı topu Ersoy ayağından kaçırdı. Diyarbakır mutlak bir golden oldu.
75’inci dakikada Afyonkarahisarspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Ayhan Gürbüz geçti. Ayhan’ın ortaladığı top kaleye yöneldi. Topa kaleciden önce dokunan Mustafa Yaşar durumu eşitledi. 2-2
81’inci dakikada Afyonkarahisarspor, ikinci golü bulduğu yere yakın bir noktadan bir serbest vuruş daha kazandı. Ayhan yine topun başına geçti. Ayhan’ın kale önüne gönderdiği top defanstan döndü.
90’ıncı dakikada Afyonkarahisarspor atağında Ayhan Gürbüz, ceza sahası çizgisi üzerinden rakiplerini geçerek çok sert vurdu, top üstten çok az farkla auta çıktı.
Müsabaka 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Kurban kesildi

Afyonkarahisarspor, dün oynanan maça dualarla çıktı. Kendisi açısından çok önemli olan maça çıkmadan önce de kurban kesildi. Kurban kesildikten sonra da dualar edilerek futbolcular sahaya çıktılar. Mutlak galibiyet için verilen mücadeleden de beraberlik çıkınca Afyonkarahisarspor’un ligde kalma şansı iyiden iyiye azaldı.

Haberler ve fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer