Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da yeni eğitim yılı bakanla başlayacak

Afyon’da yeni eğitim yılı bakanla başlayacak
Afyon'da yeni eğitim yılı bakanla başlayacak

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 2015-2016 eğitim öğretim yılı açılış programının bugün saat 11.00’de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımı ile Afyon Lisesi’nde yapılacağını belirtti

İLKÖĞRETİM HAFTASI 29 EYLÜL’DE KUTLANACAK
2015-2016 Eğitim Öğretim yılı açılış ve İlköğretim Haftası kutlama programı ise 29 Eylül Salı günü başlayacak. 29 Eylül Salı günü sabah saat 09.00’da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni gerçekleştirilecek.
Kutlama programı ise saat 10.00’da Oruçoğlu İlköğretim Kurumunda başlayacak. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunacak. Okul Müdürü Yıldıray Şark’ın yapacağı konuşmanın ardından iki öğrenci tarafından şiirler okunacak. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yapacağı konuşma sonrası Vali Hakan Yusuf Güner tarafından konuşma yapılacak. Açılış programı okulun gezilmesi ile sona erecek. Aynı gün öğleden sonra Valilik makamına, İkmal ve Garnizon Komutanlığına, Belediye Başkanlığına ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarına öğrenciler ve öğretmenlerce ziyarette bulunulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)