Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da yoğun bakımda 22 kişi var

Afyon’da yoğun bakımda 22 kişi var

Afyonkarahisar’da koronavirüsle bağlantılı hastalıklar nedeniyle hastanelerde tedavi gören hasta sayısının 22 kişi olduğu öğrenildi

 

70 KİŞİ KARANTİNADA
Afyonkarahisar il genelinde koronavirüs vakalarıyla ilgili son rakamsal verilere göre hastanelerde tedavi gören bu 22 hastanın 1’i yoğun bakımda, 3’ü ise entübe vaziyette bulunuyor. Yapılan testlerinde pozitif değer bulunup Afyonkarahisar’daki evlerinde ve diğer özel alanlarda gözlem altında tutulan kişi sayısı ise 70 kişi. Geçen hafta bu rakam 117 kişi idi.
187 HASTA İYİLEŞTİ, 63 KİŞİ SONUÇ BEKLİYOR
Covid tanısı nedeniyle pozitif olup tedavi olup iyileşen, taburcu olan hasta sayımız 187 kişi. Afyonkarahisar’da covid tanısı nedeniyle vefat eden kişi sayısı 12 kişi olurken, ilimizde karşılaşılan pozitif covid vakalarının toplam sayısının 291 kişi olduğu belirlendi. İlimizde Covid testi henüz yapılmamış, covid testi yapılmış ama sonucu beklenen ya da tedbir amaçlı karantinada bekletilen kişi sayısı 63 kişi. Geçen hafta Afyonkarahisar’da iyileşen hasta sayısı 123 kişiydi.
YAPILAN TEST SAYISI ARTIYOR
Afyonkarahisar’da şu ana kadar toplam test yapılan kişi sayısının ise 3785 kişiye ulaştığı bildirildi. Geçen hafta test yapılan kişi sayısı Afyonkarahisar’da 3444 idi.