Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’dan Beşiktaş’ın alt yapısına 3 futbolcu

Afyon’dan Beşiktaş’ın alt yapısına 3 futbolcu
Afyon’dan Beşiktaş’ın alt yapısına 3 futbolcu

Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi’nden 3 öğrenci hafta sonu Beşiktaş tarafından İstanbul’da yapılan seçmelerde geçer not alarak futbol alt yapısına seçildi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Afyon Beşiktaş Spor Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, “30 Haziran 1 Temmuz tarihlerinde İstanbul Beşiktaş Hakkı Yeten Spor Tesisleri’nde yapılan Beşiktaş Scout ekibi tarafından spor okulları arasında yapılan alt yapı seçmelerine Türkiye’deki ve bazı yakın ülkelerdeki spor okullarından binden fazla öğrenci katıldı. Yapılan seçmelerde Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi de yer aldı. Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi seçmeleri başarılı bir şekilde tamamladı. Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi de seçmeleri başarılı bir şekilde tamamladı” dedi.
“HEDEFİMİZE İLK YILIMZDA ULAŞTIK”
Kuruluş amacına uygun bir şekilde hedefe ilk yıl ulaşılmasının gururunu yaşadıklarını kaydeden Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi Antrenörü Tonguç Gedik, “Yola çıkmamızın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen disiplinli, sıkı ve düzenli çalışmalar yaptık.  Bunun neticesinde 3 oyuncumuzun seçilmesi bizleri mutlu etti. Kuruluş amacımıza uygun bir şekilde hedefimize ilk yılımızda ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla daha çok sporcumuzu Beşiktaş alt yapısına kazandıracağız. Bize bu imkanları veren değerli başkanımız İhsan Beşer’e sonsuz teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.
Seçmeler sırasında Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü, Futbol Alt Yapı ve Yapılanma Sorumlusu, Scouting’den Sorumlu, Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nden Sorumlu Metin Albayrak’ı makamında ziyaret eden Afyon Beşiktaş Spor Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, alt yapı semelerinin organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı Albayrak’a teşekkür etti. Spor okullarının asıl görevinin Beşiktaş’a alt yapıdan sporcu yetiştirmek olduğuna dikkat çeken Albayrak, spor okullarındaki taramalara hız kazandırdıklarını söyledi.
ALBAYRAK BEŞER’İ KIRMADI
Başkan Beşer, Albayrak’tan bir bölge, bir de Türkiye kampının Afyonkarahisar’da yapılmasını istedi. Beşer’in isteği üzerine ilgili alt yapı koordinatörlerine iki kampla ilgili talimat verdi. Alt yapı koordinatörleri de önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’a gelerek çalışmalara başlayacaklar.
“BEŞER, REÇBER’İ AFYON’A DAVET ETTİ”
Beşiktaş’ta Futbol Planlama-Geliştirme, Alt Yapı ve Scouting departmanının başına getirilen Serkan Reçber ile görüşen Başkan Beşer, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Beşer yaptığı ikili görüşmede Reçber’i Afyon’a davet etti. Sürekli görüşmede kalmak istediğini söyleyen Reçber, Afyon’a ilk fırsatta gelmek istediğini söyledi.
HALİLAGİC’E TEŞEKKÜR
Başkan Beşer, seçmelerde Beşiktaş Alt Yapı Koordinatörlüğü görevine getirilen Sead Halilagic ile ir araya geldi. Beşer, yapılan seçmelerden dolayı Halilagic’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.
BEŞER, BAŞER İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Beşer, Beşiktaş Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer ile görüştü. Koordinatör Başer,  Afyonkarahisar’a gelerek 800 kişilik Beşiktaş Alt Yapı Türkiye Kampı için incelemeler yapacağını söyledi.
Yapılan seçmelerin ardından değerlendirme yapan Başkan Beşer, “Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen bu organizasyon ve ev sahipliği için tüm üst yönetimimize şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten büyük camia ve büyük kulüp olan Beşiktaş’ın yaptığı profesyonel organizasyonda biz de pek çok yeni şey öğrendik. Başarılarından dolayı Antrenörümüz Tonguç Gedik’i kutluyorum. Seçmelere katılan futbolcularımızın arasında yer alamayan öğrencilerimizin başarıya koşması için önümüzde daha çok zaman var. İnşallah en kısa sürede artacak performanslarıyla seçmelerde onları da göreceğiz. Ayrıca bizim en önemli misyonumuz ilimize ülkemize ahlaklı profesyonel sporcular yetiştirmektir” şeklinde konuştu.  
BEŞER’DEN JETLERE VE KEÇİLERE UYARI
Afyon Belediyespor’a ve AFJET Afyonspor’a alt yapı için uyarıda bulanan Başkan Beşer, “İlimizde ilk defa franchising anlamında açılan Afyon Beşiktaş Spor Okulları hem basketbolda hem de futbolda çalışmalarına devam ediyor. Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde bu sene ilk kez mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’a ve Spor Toto 1. Lig’de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’a; Afyonkarahisar’da alt yapı çalışmalarının çok önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi