Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’dan Çanakkale’ye – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'dan Çanakkale'ye

1967 Afyon Gençlikspor’da forma giyen 2001 doğumlu Berke Karaman, Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. Geçen sezon Dandanelspor’a transfer olan Emre Dayan’ın ise Beşiktaş’a transferi gündemde

Afyonkarahisar’da yetiştirdiği futbolcularla adından söz ettiren 1967 Afyon Gençlikspor, Çanakkale temsilcisi Dardanelspor’a bu sezon bir oyuncu daha transfer etti. 2001 doğumlu olan Berke Karaman, bu sene Dardanelspor’a transfer oldu. Berke’nin Dandanelspor’da ikinci Afyonlu olarak forma giymesi ise Antrenörü Turan Saltık’ı bir hayli heyecanlandırdı. Berke’den önce Dardanelspor’a transfer olan 2001 doğumlu Emre Dayan ise savunma hattında elde ettiği başarı ile hem as kadro antrenörlerinin hem de Beşiktaş’ın dikkatini çekmeyi başardı.
“BENİM YANIMA
GELDİKLERİNDE
10 YAŞINDAYDILAR”
Takıma dahil olduklarında 10 yaşında olan futbolcuların Çanakkale Dardenelspor’a transfer olmalarını değerlendiren 1967 Afyon Gençlikspor Antrenörü Turan Saltık, “Benim yanıma geldiklerinde 10 yaşındaydılar. Küçücük çocuklardı. Şimdi ise boyları beni geçti. Delikanlı adam oldular. İkisi de Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. Başarı ile hem kendilerini hem de bizi temsil ediyorlar. Allah yollarını açık etsin inşallah.” dedi.
Emre Dayan hakkında bilgi veren Teknik Adam Saltık, “Çanakkale Dardanelspor’da forma giyen Emre Dayan Beşiktaş’ın dikkatini çekmeyi başardı. Dardanelspor’un da as kadrosunda yer alması gündeme geldi. Hatta Dardanelspor’un ilk maçı Beşiktaş’la olacak. Beşiktaş’ın defansta sıkıntısı varmış, onu da alabiliriz dediler. Takip edecekler olursa da görüşmeler başlayacak.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti