Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’dan sonra Kayseri’de buluştular

Afyonkarahisar eski Vali Yardımcısı

Afyonkarahisar eski Vali Yardımcısı iken Erzurum Horasan Kaymakamı olan Ömer Tekeş ise Afyonkarahisar eski Valisi Gökmen Çiçek’in yanına, Kayseri Vali Yardımcılığı’na atandı.

ÖMER TEKEŞ KŞMDİR

Ömer TEKEŞ,1991 yılında Elazığ ilinde doğdu.İlk,orta ve lise eğitimini Elazığ ilinde tamamladı. 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Gençlik lideri olarak görev aldı. Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik görevlerinde bulundu. Mezun olduktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan Kaymakamımız Gençlik ve Spor, Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairelerinde görev yaptı.

Balıkesir Valiliği Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.Balıkesir ilinde Valilik stajını,Aydın ili Sultanhisar ve Ordu ili Ünye ilçesinde Kaymakam refikliğini, Çorum ili Ortaköy ve Mecitözü ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı eğitimini İngiltere Leicester Üniversitesinde  İngilizce üzerine tamamladı.

Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlamasının ardında sırasıyla;

Afyonkarahisar/Bayat Kaymakamlığı

Afyonkarahisar/Kızılören Kaymakamlığı

Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı

görevinde bulundu.

Resmi Gazetede yayınlanan 2022/392 sayılı kararname ile ilçemiz kaymakamı olarak atanan Ömer TEKEŞ evli olup, 06.09.2022 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti