Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Avrupa birincisi oldu

Afyonkarahisar Avrupa birincisi oldu

2021 eTwinning “Avrupa Özel Ödülü”nde birincilik ödülü Afyonkarahisar’ın oldu

 

eTwinning Fransa ve Almanya tarafından verilen Citizenship özel ödül kategorisinde “eco_fab_lab” projesi ile Afyonkarahisar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Esma Apaydın Avrupa 1.si oldu.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın açılış konuşmasını yaptığı “Afyonkarahisar Özel Ödül” programı eTwinning İl Koordinatörü Nursefa Keskin moderatörlügünde zoom üzerinden yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “Her yıl Avrupa Komisyonu tarafından 43 ülkede yapılan eTwinning projelerinden en iyilerine “Avrupa Özel Ödülleri” verilmektedir. Ülkemizden 31 öğretmenimiz, 8 projede kurucu/ortak olarak yaptıkları çalışmalarda üstün gayret ve başarı göstermiş, Avrupa Özel Ödülüne hak kazanarak başarılarını uluslararası boyuta taşımıştır. İlimizdeki eTwinning faaliyetlerinin başarısı da her geçen gün daha da artmaktadır. Bu çalışmalarda emeği olan herkese tesekkür ediyor, Avrupa Özel Ödülü alan Esma Apaydın öğretmenimizi ve ekibini de tebrik ediyorum.” dedi.
UDS yetkilisi Dr. Hülya Bal’da eTwinning hakkında bilgi vererek, “43 ülkeden 870 aday gösterilen proje içerisinden 9 kategoride 13 proje Avrupa sınıflarına yenilik getirmek için gösterdikleri olağanüstü çabalar nedeniyle ödüle layık görüldü. Türkiye’den 31 öğretmenimizin, ödül alan 8 projede yer almalarından dolayı gururluyuz” ifadelerini kullandı.
Programda; Fransa ve Almanya tarafından verilen Citizenship özel ödül kategorisinde “eco_fab_lab” projesi ile Avrupa 1’ncisi olan öğretmen Esma Apaydın ve proje ekibi Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Tezgiden projeyi tanıttı.
Toplantıya katılan okul müdürleri ve öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
>> Mustafa ERTÜK’ün Haberi