Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar Belediyesi gurur duyduğumuz belediyeler arasında”

“Afyonkarahisar Belediyesi gurur  duyduğumuz belediyeler arasında”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti

 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Abdurrahman Öz, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
“ÖZ’ÜN DESTEĞİNİ HER ZAMAN
HİSSETTİK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, Abdurrahman Öz’ün desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi. Afyonkarahisar’ın gelişimi adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeybek, gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti.
“TÜM AFYON’A DESTEK
VERECEK ŞEKİLDE
ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUZ”
AK Parti olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarından gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ise, “Afyon Belediyesi bizim AK Parti olarak çalışmalarından gurur duyduğumuz bir belediye. Bugüne kadar olduğu gibi Mehmet Başkanımız da bu bayrağı daha yukarıya taşıyacak şekilde çalışmalarına devam ediyor. Afyon’un ağabey belediyesi olarak tüm Afyon’a destek verecek şekilde çalışmalarına devam ettiğini gözlemliyor, bilgilerini alıyorum. Bu sebeple kendisine de AK Parti adına teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de güzel çalışmaların da her zaman desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
>> Kocatepe Haber Merkezi