Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Dubai’de de tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da gerçekleşecek dünyanın en
Afyonkarahisar Dubai’de de tanıtıldı

Afyonkarahisar’da gerçekleşecek dünyanın en gözde organizasyonları arasında yer Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP Of TURKEY) yurt dışında tanıtımları devam ediyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin desteğiyle 1-2 Eylül tarihlerinde “Spor, Turizmin Geleceğidir” sloganı ile yapılacak MXGP Of TURKEY için Birleşik Arap Emirlikleri’nde 25. kez düzenlenen Arabian Travel Market’te tanıtım standı kuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım desteği verdiği Dünya Motokros Şampiyonası için Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Dubai Dünya Ticaret Merkezi’ndeki fuarda uluslararası turizm acentelerine bilgiler veriliyor. 25 Nisan Çarşamba gününe kadar 150 ülkeden 2 bin 500 katılımcının yer alması beklenen fuarda Home Turkey logosu ile ziyaretçilere organizasyon detayları aktarılıyor.
Türkiye Abu Dabi Büyükelçisi Can Dizdar, MXGP Türkiye standını ziyaret ederek, Dünya Şampiyonası’nın tanıtımları ile ilgili MXGP Türkiye Yurtdışı Koordinatörü Ertan Pehlivan’dan bilgiler aldı. Dünya Motokros Şampiyonası’nın ülkemizin ev sahipliği yaptığına sevindiğini aktaran Büyükelçi Can Dizdar, organizasyonun başarıyla düzenleneceğine inandığını söyledi.
Dünyadaki Off-Road motor sporları arasındaki en popüler etkinlik olan MXGP, hem Türkiye’nin hem de Afyonkarahisar’ın dünya çapında tanıtılmasına katkıda bulunacak.