Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar düşmeden bu memleket düşmez inancındayız”

“Afyonkarahisar düşmeden bu memleket düşmez inancındayız”

Vali Gökmen Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği mensuplarını ziyaretinde şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin her zaman emrinde olduklarını tekrarladı. Vali Çiçek, “Biz Afyonkarahisar düşmeden bu memleket düşmez inancındayız” dedi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi üyelerini dernekte ziyaret etti. Vali Çiçek, Şube Başkanı Emre Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, gaziler ile şehit yakınları tarafından karşılandı. Vali Gökmen Çiçek, ilk olarak dernek şeref defterini imzaladı. Ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’te hazır bulundu.

“ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN EMRİNDEYİZ”

Şehit yakınları ve gazilerin yuvası olan bu dernekte gaziler ve şehit aileleri ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Çiçek şöyle konuştu: “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin evi olan bu dernek çatısı altında olmaktan dolayı çok onurlu ve gururluyum diyerek konuşmasına başlayan Vali Gökmen Çiçek: “Yaklaşık 5 buçuk ay önce göreve başladığımda şehit ailelerimizin hayır duasını alarak göreve başlamıştım. Ne zaman darda kalsak, ne zaman gönlümüz sıkıntıya düşse her zaman inanıyorum ki şehit ailelerimizin duaları, gazilerimizin duaları bizim yanımızda oluyor. Sizlere ne kadar hizmet etsek az. Bunun bilincindeyim. Her şehit mezarı bizlere başka bir şeyler anlatıyor. Bu memleket için durmadan çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor. Burası şehit ve gaziler diyarı bir il. Bu memlekette Vali olmak büyük onur verici. Her sokağında, her köyünde şehitler, gaziler var. O yüzden ben bu şehre hizmet etmekten ayrı bir mutluluk ve onur duyuyorum. Burası kuruluşun, kurtuluşun şehri olmaktan öte istikbalimizin de şehri.”

“SONUNA KADAR AFYON İÇİN ÇALIŞILACAK”

“Biz Afyonkarahisar düşmeden bu memleket düşmez inancındayız.” ifadesini kullanan Vali Çiçek, “Afyonkarahisarlılar olarak, şehit ve gazi aileleri olarak sonuna kadar bu memleket için çalışacağımızın bilincindeyiz. Biz sizlerin evlatlarıyız, sizlerin emrindeyiz, hayır ve dualarınıza talibiz.” dedi.

Dernek Şube Başkanı Emre Öztürk, şehit ve gazi aileleri adına Vali Gökmen Çiçek’e hassasiyeti ve camiaya olan ilgisi nedeniyle teşekkür etti. Vali Gökmen Çiçek’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Öztürk, dernek çalışmaları hakkında Vali Çiçek’e bilgiler aktardı.

Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile bir toplantı yaparak, sıkıntılarını ve kendisine iletilen talepleri dinledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi