Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürlüğü uyardı

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürlüğü uyardı

Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürü Nuri Ahmet Gök, derneklerin 2011 yılı faaliyet beyannamelerini Nisan ayı sonuna kadar vermeleri gerektiğini söyledi

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gök, derneklerin 2011 yılı içerisindeki faaliyetleri konusunda düzenleyecekleri 2011 yılı Dernek Beyannamesini Nisan ayı sonuna kadar vermeleri gerektiğini ifade etti.
Yapılan açıklamada, “İl merkezindeki dernekler beyannamelerini, İl Dernekler Müdürlüğüne, ilçelerde bulunan dernekler ise İlçe Kaymakamlıklarına (Dernekler Bürosuna) vermeleri gerekmektedir.”denildi.
Beyannamesini vermeyen dernekler hakkında ise ilgili yasa maddeleri gereğince, 679 lira idari para cezası uygulanacağı bildirildi. Dernekler Yönetmeliğinin 96. maddesi gereği Bilanço esasına göre defter tutan dernekler ile kamu yararına çalışan dernekler beyannamelerini ise Dernekler Daire Başkanlığının web sayfası üzerinden, kullanıcı adı ve şifresini kullanarak doldurmak ve birer çıktısını alarak İl Merkezinde bulunanlar İl Demekler Müdürlüğüne, İlçelerde ise Kaymakamlık dernekler bürolarına vermelerinin zorunlu olduğu bildirildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti