Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar, İstanbul’a damga vuracak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, İstanbul’da düzenlenecek Turizm
Afyonkarahisar, İstanbul'a damga vuracak

Afyonkarahisar, İstanbul’da düzenlenecek Turizm ve Tanıtım Günleri’ne hazır. Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada “Yerel değerleri unutturmamak ve bu değerleri kent kültürüne entegre etmek,On binlerce hemşehrimizin yaşadığı İstanbul’da dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutma adına bir araya getirmek ve Afyonkarahisar’a olan hasretlerini gidermek, tarihin, kültürün, termalin, lezzetin ve en önemlisi Büyük Zafer’in ev sahibi ilimizin değerlerini tanıtarak turizm ekonomisine katkı sağlamak, Afyonkarahisar’ın folklorik ve iktisadi özelliklerini fuarı ziyaret eden yüz binlerce insana tanıtmak ve şehir markasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” denildi.
KAMU KURUMLARINDAN
 TAM DESTEK
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 17 İlçe Kaymakamlığı, 17 İlçe Belediye Başkanlığı, 42 Belde Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın katılımcı olarak yer alacağı etkinliğin ana sponsoru ise AFJET olarak belirlendi.
NEDEN İSTANBUL TERCİH EDİLDİ?
Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu’nun açıklamasında, Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nin neden İstanbul’da yapıldığı şöyle özetlendi:
“İstanbul’da, Afyonkarahisar’ın ilk defa bütün yönleriyle tanıtımını sağlamak, bir turizm cenneti olan Afyonkarahisar’ı bilinmeyen kültürel ve turistik değerlerini tanıtarak turizm sektöründe sirkülesine katkı sağlamak, marka şehirlerin tanıtımlarında İstanbul’a ağırlık vermeleri nedeniyle düzenlenecek Afyonkarahisar Tanıtım Günleri etkinliği ile diğer illerle rekabet edebilme gücümüzü arttırmak düşüncesiyle İstanbul’un tanıtım faaliyeti için uygun olacağı tespit edildi. Ayrıca Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu da kentin tanıtım ayağının İstanbul’dan başlamasını uygun gördü.”
ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK
İstanbul-Maltepe’de düzenlenecek Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nde ünlü sanatçılar da sahne alacak. Etkinliğin başlayacağı 6 Eylül’de Tayfun ve Ferda Anıl Yarkın, 7 Eylül’de Ferhat Göçer, 8 Eylül’de Simge Sağın, 9 Eylül’de Özgün, 10 Eylül’de Kutsi, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti