Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar protokolünden Güral Porselen’e ziyaret

Türkiye’nin alanında dünya lider

Türkiye’nin alanında dünya lider markası olan Güral Porselen, Kütahya’daki
üretim merkezinde komşu il Afyonkarahisar’ın protokolünü ağırladı

 

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Güral Porselen fabrikalarını ziyaret etti. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, konuklarını Yönetim Kurul Üyesi Ali Güral ve İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan ile birlikte ağırladı.
Ziyarette özellikle bölgedeki Termal Turizminin bugünkü durumu ve geliştirilmesi, Altıntaş İlçesi’nde kurulan Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişimi yönündeki fikirler dile getirildi.
İsmet Güral, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Zeybek ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serteser’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yerli ve milli üretimin son dönem yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra çok daha fazla önem kazandığına dikkat çeken Afyonkarahisar protokol heyeti, Güral Porselen ve Güral Vitrifiye’nin Türkiye sanayisine büyük katkılar yaptığını belirttiler. Güral Premier Otellerinin de Türk turizmindeki yerinin önemine değinen Afyonkarahisar heyeti, İsmet Güral’a, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başarılarının devamını diledi.