Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Zaferdir, Zafer Haftası kutlu olsun”

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, tüm Afyonkarahisar halkının Zafer Haftasını kutladıklarını belirtti.

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, Zafer Haftasının, Afyonkarahisar’da coşkuyla kutlandığını belirtti.
Alper Kocatürk yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin kazanıldığı bu toprakların gerçek sahipleri, eşi benzeri görülmemiş bir savunma ve haksızlığa başkaldırmanın gücünü tüm dünyaya göstermiş, vatan toprağını kanlarıyla sulayarak bizlere emanet etmiştir. Bizlere düşen görev, bu emanete sahip çıkarak bizden sonra gelecek olan nesillere emaneti teslim etmektir. Afyonkarahisar Zaferdir. Afyonkarahisar 26 Ağustos günü Büyük Taarruzla başlayıp 30 Ağustos da Zaferle sonuçlanan, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri’ sözlerinin düşman kuvvetlerinin kulaklarında ve kalplerinde yankılandığı kurtuluşun başladığı yerdir. Bu vesile ile DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak tüm hemşerilerimizin Zafer Haftasını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhlarını saygı ve minnetle yâd ederiz.”