Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’a 18 KİOSK makinesi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar’a 18 KİOSK makinesi

Afyonkarahisar’ın 18 ayrı yerine KİOSK makinelerinin yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunulduğu bildirildi

Afyonkarahisar İl Kültür Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, makineler çalışır vaziyette teslim alınarak daha önceden tespit edilen 18 ayrı mekana yerleştirilerek faaliyete geçirildi.
KİOSK makinelerinin bulundukları mekanda elektrik gücü ile çalıştığını kaydeden İl Kültür ve Turzim Müdür Vekili Lokman Derya Solmaz, makinelerin her türlü bakım ve onarım masraflarının İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından karşılandığını söyledi.
Afyonkarahisar’ın kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımının, basılı materyaller ve internetin yanı sıra KİOSK cihazları kullanılarak devam ettiğini kaydeden Solmaz, “Proje ile Afyonkarahisar’a gelen yerli ve yabancı turistler, Afyon Kocatepe Üniversitesinde okuyan öğrenciler ve yerel halk hedef grupları olarak sıralandı. Cihazlara, yerleştirilen bilgiler ihtiyaç duyulan zamanlarda güncellenebilecek. KİOSK cihazları içindeki yazılı bilgi ve görsel materyallere katkıda bulunmak isteyen kamu veya özel sektör grupları ile kişilerden gelen talepler değerlendirilerek uygun bulunanlar tanıtım cihazlarına eklenecek. Cihazların kullanımı ise tamamen ücretsiz.” şeklinde konuştu.
KİOSK cihazlarının Afyonkarahisar’da yerleştirildiği mekanlar ise şöyle : “İl Özel İdaresi, Belediye, AKÜ ANS Kampüsü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Mevlevîhane, Müze, AFİUM AVM, AFTAŞ Otobüs Terminali, Anemon Otel, Güral Afyon Otel, İkbal Otel Sağlık ve Termal Tesisi, Korel Termal Otel, Orduevi, Öğretmenevi, Pala’s Termal Otel, Sandıklı Termal Park Otel, Thermal Resort Oruçoğlu Otel ve Zeyland AVM.” (Kocatepe)