Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’a EMİTT’te yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’a EMİTT’te yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi
Afyonkarahisar’a EMİTT’te yoğun ilgi

Afyonkarahisar standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Hüseyin Yayman’a Elif ve Vav yazılı keçeden yapılmış tablo İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır tarafından hediye edildi.
Standa gelen ziyaretçilere Hüseyin Yayman tarafından lokum dağıtıldı. Sudan Ticaret Ataşesi Gasım Abdü bir heyetle Afyonkarahisar standını ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında ikili görüşmelerde  Afyonkarahisar’ın tanıtımı yapıldı ve heyet Afyonkarahisar’ a davet edildi.
İstanbul’daki Zeytinburnu, Bağcılar, Kartal ve Afyon Kale Spor Kulübü Derneği Afyonkarahisar standına gelerek destek verdiler. Afyon Kale Spor Kulübü Derneği halk oyunları ekibi Afyon yöresi halk oyunlarını oynadı. İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisarlı mahalli sanatçı Ali Kurtulmuş hem ortak alanda hem de standa Afyonkarahisar türkülerini seslendirdi. Halk oyunları ve türküler izleyicilerden büyük beğeni topladı. Zeytinburnu ve Bağcılar Afyonkarahisarlı dernek başkanları ve üyeleri tanıtım için İstanbul’a gelen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Belediyesi ekiplerini akşam yemeğinde ağırladılar. İl Müdür Vekili Mehmet Tanır İstanbul’daki Afyonkarahisarlı Dernek Başkanları Adem Honca ile Mehmet Çaylak ve yönetim kuruluna misafirperverliklerinden ve standa verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.
İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, “Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın himayelerinde Afyonkarahisarlı kurum ve kuruluşların Zafer Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile fuarda ilimizin tanıtımını başarıyla gerçekleştiriyoruz. Fuarda ilimizin kültür ve turizm değerine öne çıkartırken aynı zamanda lezzetlerine de dikkat çekmeyi amaçladık. Bu amaçla pek çok tanıtım materyali yanında lokum ve binlerce yumurta dağıttık. Bu kapsamda sponsorlarımızyumurtacım markasının sahibi Mehmet Kumartaşlı’ya, MCG Çakmak Otel Genel Müdürü Deniz Tümsek beye ve Funda Şekerleme sahibi Özer Maytahan’a teşekkür ederim. Ayrıca tanıtım amacına ulaşmıştır” dedi.