Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da ahşap evde çıkan yangın korkuttu

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar’da ahşap evde çıkan yangın korkuttu

Afyonkarahisar’da kullanılmayan ahşap bir evde çıkan yangın mahallede korkulu anlar yaşattı. İtfaiye dar sokaklar nedeniyle girmekte zorlanırken, ev kullanılamaz hale geldi

Yangın, Afyonkarahisar’da Burmalı Mahallesi 137. Sokak’ta meydana geldi. İbrahim Akçay’a ait 2 katlı kullanılmayan ahşap ev, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın bölgesindeki dar sokaklar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin girmesini önledi. Ara sokakta olan yangına itfaiye ekipleri hortumları birleştirerek müdahale edebildi. Yangın dolayısıyla elektrik kabloları yandı ve kıvılcımlar korkulu anlara neden oldu.
Olay yerinde yaşlı bir bayan fenalaştı. Yangın çıkan evin yanındaki evde yaşlı bir kişinin olabileceği paniğe neden olurken, yaşlı adamın evden çıkarıldığı anlaşıldı.
Mahallede yaşayan bir vatandaş yangının madde bağımlısı kişiler tarafından çıkartıldığını ileri sürdü. Evin sahiplerinin hayıtını kaybettiğini belirten mahalle sakinleri, eve zaman zaman balicilerin girip çıktığını yangına onların neden olabileceğini dile getirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 2 saat süren çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangında, ahşap ev kullanılmaz hale gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti