Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar’da herkesin gönlünü kazanacağız”

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, sahada canla başla mücadele edeceklerini kaydederek, “Afyonkarahisar’da herkesin gönlünü kazanmadan ve orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız, saymayacağız” dedi

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrenin ardından bir dizi ziyarette bulundular. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sırasıyla AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettiler.
“İL BAŞKANIMIZIN
KAPTANLIĞINDA ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensibi ve İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’in teveccühüyle ile yapılan kongrenin ardından göreve geldiklerini kaydeden Başkan Karadeniz, “Genel Başkanımızın 1 milyon yeni üye hedefini belirlemesi ile İl Başkanımızın kaptanlığında 20 bin yeni üyeyi en kısa zamanda davamıza kazandırma için sahada canla başla mücadele edeceğiz ki, şehrimizde, ilçemizde, mahallemizde herkesin gönlünü kazanmadan ve orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız, saymayacağız.” ifadelerini kullandı.
“CUMHURBAŞKANIMIZA VERMİŞ
OLDUĞUMUZ SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”
Afyonkarahisar’ın AK Parti’nin temellerinin atıldığı il olduğunu belirten İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ise, “19 yıldır Afyonkarahisar’ımızda partimize gönül vermiş, hizmet etmiş herkese şükranlarımızı sunuyorum. İlimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde özel bir yeri vardır.
Afyonkarahisar teşkilatı olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Yılbaşına kadar inşallah kongrelerimiz tamamlanır tamamlanmaz Afyonkarahisar’dan 20 bin yeni üye ile Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz sözü yerine getireceğiz. Tabii bu 20 bin üye ile kalmamalı. Tüm Teşkilat mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp hem partimize üye kazandıracak hem de hizmetlerimizi anlatacağız. Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇTIĞI
AYDINLIK YOLDA YÜRÜYECEĞİZ”
Beraberindeki Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrede birlik ve beraberliğin en büyük örneğini gösterdiklerini dile getirerek, kongreye katılımından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Ekip olarak gelecek kongreye kadar gayretle ve samimiyetle çalışacaklarını söyleyen Karadeniz, “AK Parti teşkilatları dinamik teşkilatlarından biridir. Merkez İlçe olarak; Sayın Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı aydınlık yoldan yürüyeceğiz. Partimizin tüm üyeleri ile el ele vererek çalışacağız.” dedi.
“HER HAFTA BİR MAHALLEYİ
ZİYARET EDEREK HEMŞEHRİLERİMİZLE HASBİHAL EDECEĞİZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Cuma günleri geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinin teşkilata örnek olduğunu ifade eden Karadeniz, “31 Mart seçimlerde seçim vaatleriniz arasında yer alan her hafta bir Cuma namazını şehrimizin değişik mahallelerde kıldığınız namazın ardından mahalle sakinleriyle ve mahalle muhtarlarıyla yapmış olduğunuz istişareler, talep ve öneriler bizlere çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Merkez İlçe olarak kendi aramızdaki arkadaşlarımızı görevlendirerek, her hafta bir mahalle ziyareti yaparak parti çalışmalarımızı anlatarak, hemşehrilerimizle hasbihal edeceğiz. Sizlerin bu performansı şehrimizin dinamiziminde büyük bir etkisi var. Partimizin kamuoyu yoklamasında halkın gözünde sizlerin başarısı tescil edilmiş oldu.” şeklinde konuştu.
BAŞKAN ZEYBEK BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ziya Coşkun Karadeniz ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
“AK PARTİ BAYRAĞININ AFYONKARAHİSAR’DA DAHA GÜÇLÜ DALGALANMASI
İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri İGM Başkanı Av. Burhannettin Çoban’ı da ziyaret ettiler. İGM Başkanı Çoban’a yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Karadeniz, “AK Parti ülkemize 19 yıldır görülmemiş hizmet ve yatırımları kazandırmıştır. Bu hizmetlerden de en büyük payı Afyonkarahisar almıştır. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Afyonkarahisar’ımız, beldelerimiz ve köylerimiz için gereken her türlü çalışmayı hayata geçireceğiz. Teşkilat anlamında bayrağı bir ileri noktaya götürmenin gayretini tüm teşkilat mensuplarımızla göstererek, AK Parti bayrağının Afyonkarahisar’da daha güçlü bir şekilde dalgalanması için çalışacağız.” dedi.
“YAPILAN HİZMETLER VATANDAŞLARIMIZA VERİLEN DEĞERİ GÖSTERİYOR”
İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban ise, Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, “AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler vatandaşlarımıza verilen değeri göstermektedir. İlçelerimize ne söz verdiysek tek tek gerçekleştirdik. İl Özel İdaresi olarak yaptığımız çalışmalar büyük takdir topluyor. Birçok alanda önemli yatırımlara imza atıyoruz.” şeklinde konuştu. >> Kocatepe Haber Merkezi