Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisarlı 8 sporcu Çankırı’da – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı 8 sporcu Çankırı’da – Kocatepe Gazetesi
Afyonkarahisarlı 8 sporcu Çankırı'da

Çankırı’daki Ju Jitshu ve MMA Türkiye Şampiyonası elemelerine Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Karma Savunma Sporları kursiyerleri de katıldı

Halk Eğitimi Merkezi ve Koç Fight Kulübü’nün işbirliğinde Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen kurslarda çalışmalarını sürdüren Ata Savunma Sporu kursiyerleri dün başlayan ve 16 Ağustos’ta tamamlanacak Türkiye Şampiyonası’na 8 sporcuyla katıldı.
Ju Jitsu ve MMA Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girecek sporcular, 1 ay sonra İstanbul’da yapılacak Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanacaklar.
Türkiye’de ilk defa Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki kursiyerlerin Federasyon tarafından böyle büyük bir organizasyona davet edildikleri bildirildi.
Aylardır özverili bir şekilde Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerini çalıştıran Wushu Milli Takım Antrenörü ve Koç Fight Kulüp Başkanı Hakan Koç, “Afyonumuzun bu sporcu gençlerine şimdiden başarılar diliyorum. Şampiyonaya destek veren Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun’a, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a ve Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş’a ve de bizlere daima destek veren UBM Genel Başkanı Ahmet Akay’a teşekkür ederiz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ve Afyonkarahisar Koç Gençlik Spor Kulübü’nden 13-16 Ağustos’ta Çankırı’da yapılacak olan Ju Jitshu ve MMA Türkiye Şampiyonası’na katılacakların isimleri şöyle:
Kafile Başkanı, Murat Diktaş, Antrenör: Hakan Koç, Yardımcı Antrenör: Süleyman Çınar, Kulüp Başkan Yardımcısı: Yeşim Koç ve sporcular Süleyman Çınar, İlayda Koç, Oktay Çınar, Mevlüt Kocakurt, Muhammed Murat Özlü, Begüm Arısoy, Eşref Furkan Yıldırıcı, Ali Yasin Çelik.