Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’la Emirdağ hazırlık maçı yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'la Emirdağ hazırlık maçı yaptı

Afyonkarahisarspor ile Emirdağspor dün hazırlık maçında Afyon Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor yeni sezona hazırlanıyor. Mor-beyazlılar hazırlıklara geç başlasa da hazırlık maçlarıyla açığı kapatmak niyetinde. Geçen hafta içi Sandıklı Belediyespor’la bir hazırlık maçı yapmış ve mor-beyazlılar bu maçı 2-1 kaybetmişti. Dün de Emirdağspor’la bir hazırlık maçı yapan Şimşek’in gençleri mücadeleleriyle dikkat çektiler. Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuran Emirdağspor’la hazırlık maçı yapan Şimşek, bu maçta gösterdiği performansla ilerisi için umut verdi. Daha kadrosu yeni kurulmuş olmasına rağmen iyi mücadele eden mor-beyazlılar Aydın Yalabık’ın öğrencileri karşısında iyi mücadele ettiler. Bu yıl antrenör Aydın Yalabık ve ekibine emanet edilen Emirdağspor da, genç ağırlıklı bir kadro çıkardı Afyonkarahisarspor’un karşısında. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Emirdağspor, Afyonkarahisarspor karşısında çok iyi mücadele etti. Emirdağspor’un yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduğu ve kadrosundaki gençlerin de çok iyi mücadele ettikleri gözlerden kaçmadı.

Erdal yeni takımının idmanında

Afyonkarahisarspor’un eski oyuncusu Erdal Yüksel, Emirdağspor’la anlaşmaya varmıştı. Tecrübeli futbolcu dünkü maçta bu kez rakip olarak Atatürk Stadyumu’na çıktı. Kırmızı-beyazlı ekibin kadrosunda yeni sezonda yer alacak Erdal Yüksel, maçta ilk 11’de sahaya çıkmadı. Erdal Yüksel ilk önce idman yaptı ve daha sonra maçı takip etmek için soyunma odasına çekildi.

Yalabık: “İyi olacağız”

Emirdağspor’un teknik direktörü Aydın Yalabık, dünkü maçta takımının başında Afyon’daydı. Daha yeni yeni hazırlandıklarını ifade eden Yalabaık, iyi olacaklarını söyledi. Emirdağspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yalabık, “Futbolcularımızı sezona hazırlıyoruz. İyi olacağız inşallah. Daha önümüzde vakit var. Afyonkara-hisarspor’a da 3. Lig’de başarılar diliyorum. Güzel bir maç oldu” dedi.