Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’lu çiftçi düvesini Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı

Afyonkarahisar’a bağlı Nuribey beldesinde

Afyonkarahisar’a bağlı Nuribey beldesinde çiftçilik yapan Hüseyin Bağdır, üniversitede okuyan oğlu Hasan Bağdır’ın isteği üzerine, düvesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Merkeze bağlı Nuribey Kasabasında yaşayan Hasan Bağdır, Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak Mili Dayanışma Kampanyası’na bağış yapmak istediğini söyledi. Bin bir emekle yetiştirdiği düvesini bağışlamak isteyen Hasan Bağdır için Valilik koordinesinde alıcı bulundu. Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’in oğlu Samet Mühsürler, çorbada benimde tuzum bulunsun diyerek düvesini değerinin çok üzerinde bir fiyata satın alarak parayı Bağdır’a teslim etti. Hasan Bağdır, düvesinin satışından elde ettiği parayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

VALİ TUTULMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi Nuribey Kasabasına giderek Hasan Bağdır’a bu anlamlı bağışı için teşekkür etti. Vali Mustafa Tutulmaz gönül zengini Hasan Bağdır’a teşekkür ederek, bu anlamlı bağışının herkese örnek olması diledi. Vali Tutulmaz, “Bizler en zor durumda bir araya gelmeyi, yüreklerimizi ortaya koyarak adeta bir milli seferberlik ruhu ile elimizden gelen her yardımı bu devlet, bu millet için hiç çekinmeden yapabilen bir milletiz. Zorluklar birlik olunca daha kolay atlatılıyor. Ben Hasan Bağdır’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti