Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonlu Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı

Galatasaray’ın, normal sezonu 9 puanla önde bitirip Süper Final sonucunda da şampiyonluğa ulaşmasıyla Afyonkarahisarlı Galatasaraylılar da soluğu sokaklarda aldı. Taraftarlar gecenin geç saatlerine kadar şampiyonluğu doyasıya kutladılar

Galatasaray’ın Süper Final’in son maçında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak şampiyonluğa ulaşması tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da kutlandı. Maçtan hemen sonra şampiyonluğun ilan edilmesiyle sokaklara dökülen sarı-kırmızı taraftarlar, coşkuyla şampiyonluğu kutladılar. Araçlarına binen Galatasaraylılar, bayraklarıyla şehir turu düzenlediler. Büyük kalabalıklar oluşturup şehir meydanında da meşale yakıp şampiyonluğu doyasıya kutlayan Galatasaraylı taraftarların coşkusu da görülmeye değerdi.
YÜRÜYÜŞE KATILIM YOĞUN OLDU
Galatasaray’ın Süper Toto Futbol Ligi’nde şampiyon olması, Afyonkarahisar’da coşkuyla kutlandı. Galatasaray’ın Şükrü Saraçaoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyon olması, Afyonkarahisar’da coşkuyla kutlandı. Maç bitiminden itibaren maçı izledikleri kafelerden çıkan Galatasaraylılar, şehirde üniversite gençlerinin rağbet ettiği Yeşilyol Caddesi’ne gitti. Burada meşaleler yakan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Yeşilyol’dan Kurtuluş Caddesi’ne oradan da Anıtpark’a yürüdü. Bazı Galatarasaylı taraftarlar da sarı-kırmızı bayraklar eşliğinde konvoy yaptı.
BAYANLAR DA KATILDI
Şampiyonluk kutlamalarına kadın ve çocuklar da katıldı. Sarı-kırmızı renklere boyayan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde şehiri dolaştılar.

Geçimini bayrak satarak
sağlayanlar ise Fenerbahçe ve
Galatasaray bayraklarını yanyana taşıdı.

Galatasaray’ın Süper Toto Futbol Ligi’nde şampiyon olmasının ardından Uzun Çarşı’da bulunan Galatasaraylı esnaflar çarşıyı
sarı kırmızılı bayraklarla donattı.

Olayların çıkmaması için güvenlik güçleri de şehrin
bazı noktalarında yoğun güvenlik önlemleri aldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti