Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu öğretmenlerden biyoloji dersi için dev katkı

Afyonlu öğretmenlerden biyoloji dersi için dev katkı

Afyonkarahisar’daki biyoloji öğretmenleri, Biyoloji Terimleri Sözlüğü hazırladı. Sözlük taslağını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğretmenlere teşekkür etti

 

Yusuf Özer Meslek Lisesi Müdürü Nihat Çakmakkaya, Biyoloji Zümre Başkanı Öznur Gürsoy ve Ayşe Uygun İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un biyoloji öğretmenleri ile buluşmaları sırasında Afyonkarahisar Kız İmam Hatip Proje okulu biyoloji öğretmeni Ayşe Uygun, Biyoloji Terimleri Sözlüğü yazılmasının ve ders kitaplarıyla birlikte dağıtılmasının çok faydalı olacağı önerisinde bulundu. Bakan Selçuk, bu öneriye karşılık, “O halde bu çalışma sizin performans göreviniz olsun” diyerek görevlendirdi.
İl Zümre Başkanı Öznur Gürsoy (Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ve Ayşe Uygun (Afyon Kız Proje İmam Hatip Lisesi) gönüllü biyoloji öğretmenlerle iş birliği yaparak Biyoloji Terimler Sözlüğünü hazırladı.
Biyoloji Terimler Sözlüğü’nün 9’uncu sınıflara ait taslağını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Öğretmenlerimizi, biyoloji terimler sözlüğü hazırlayarak öğrencilerimizin zorlandığı bir alana destek vermelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biyoloji terimlerin ağırlıklı olduğu bir ders ve birçok öğrencimizin zorlandığı bir alan bu alanda sahada öğretmenlerimizin eksikleri tespit ederek yeni projeler yapmaları da bizim için çok önemli. Biyoloji terimler sözlüğü için atılan adımın hayırlı olmasını ve yeni projelere öncülük etmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi