Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlular, Ankara’da bir arada – Kocatepe Gazetesi

Yemekte açılış konuşması yapan
Afyonlular, Ankara’da bir arada

Yemekte açılış konuşması yapan Ege Lobisi Genel Sekreteri Hüseyin Tutkun; “Ankara’da siyasette, bürokraside ve çeşitli kurumlarda başarılı olmuş ve bu başarılarını Afyonlu olarak her yerde konuşturmayı başarmış kişilerle Ankara’da Afyon lobisi oluşturmayı başardık.  Lobi Afyonluların oluşturduğu 50’nin üzerindeki kişiden oluşmaktadır. Bugün bizleri misafir eden Sayın Belediye Başkanımız ve Ankara’daki gururumuz Fethi Yaşar başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra söz alan Ege Lobisi Başkanı Veli Sarıtoprak; Ankara’da lobi çalışması yaptıklarını ve her ay düzenli lobide aktif olan isimlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Yemekte konuşma yapan Yeni Mahalle Belediye Başkanı ve Ege Lobisi Onursal Başkanı Fethi Yaşar; “Afyonluların birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır. Ankara’da Afyonlu olduğumu gururla söylüyorum. Çünkü Cumhuriyetin kazanıldığı toprakların evlatları her alanda başarılı olmuştur. Bugün burada vefanın ve sahiplenmenin en güzel birlikteliğini gösterdik. Bu tür masa toplantıları ile güçleneceğiz ve daha faydalı işler yapacağız. Ben Afyonlulara elimden geldiğince sahip çıkıyorum. Bu lobi çalışmasının faydalı olması içinde hep yanınızda olacağım”diye konuştu.
Yemeğe eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Eski Milletvekilleri Ahmet Toptaş, KemalettinYılmaz, Gaffar Yakın, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Merkez Valisi Kemal Cirit, TBMM Başkan Başmüşaviri Cengiz Sağlam, İşadamı Şükrü Koçaoğlu ile tıp dünyasının yakından tanıdığı isimler katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti