Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlular Ölüdeniz’de uçtu – Kocatepe Gazetesi

Afyonlular Ölüdeniz’de uçtu – Kocatepe Gazetesi
Afyonlular Ölüdeniz’de uçtu

Grup üyeleri, festivale ilimizi temsil eden logolu tişörtleri ve flamalarıyla katıldı. Uçuş pilotları; Savaş Kantarcı, Sami Tüysüzoğlu ve Ozan Ceylan uçuşlarını Babadağ’dan atlayarak 2 bin metre yükseklikte bulutların içinden ve Fethiye Denizi’nin üzerinden 45 dakika havada kaldıktan sonra Ölüdeniz Plajı’na iniş yaptılar. Pilotlar 2 günde toplam 3 atlayış yapıp sağ salim bir şekilde Afyon’a döndü.
Ekibin kendi imkanlarıyla Afyon’un tanıtımı için başka illerde de uçuş yaptığını belirten Ekip lideri Savaş Kantarcı havacılık üzerine gerçekleşen festivallerde ‘’Afyonkarahisar Yamaç Paraşütü Grubu’’ adıyla stant kurduklarını ve bu spora başlamak isteyen herkese her konuda yardımcı olacaklarını bildirdi.
Uçuş pilotlarından Ozan Ceylan, “Grubumuz aslında çok aktif bir grup ama mecburen hafta sonları genelde başka illerde uçuyoruz. Çünkü Afyonkarahisar’a hala bir kalkış ve iniş yapabileceğimiz pist yapılmadı. Ve biz bu işi artık bırakamayız havacılık bir zehir gibi kana bulaşınca çıkmıyor” dedi.