Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor, Beyoğlu Karşısında Daha Dikkatli Oynayacak

Lig’den düşme potasına yaklaşan Afyonspor, potadan uzaklaşmak için yarın konuk olacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında daha dikkatli bir oyun çıkaracak

Lig'den düşme potasına yaklaşan

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor ligin 34. haftasında İstanbul ekiplerinden Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olacak. Evinde oynadığı Altınordu maçını 2-0 kaybeden Afyonspor, ligde kalmak için ve düşme potasına girmemek için Beyoğlu karşısında mutlak galibiyet almak zorunda. 42 puanda olan Beyoğlu karşısında kazanırsa puanını 35’ten 38’e yükseltecek. Geçtiğimiz haftayı kayıpla kapatan Afyonspor 12. sıradan 14. sıraya gerilemişti. Afyonspor’un kazanması gereken bu haftada rakipleri ise zorlu maçlara çıkacak. Afyonspor bu maçı 3 puanla tamamlarsa 38 puanla 11. sıraya yükselme şansını elinde tutacak.

Afyonspor, Beyoğlu Karşısında Daha Dikkatli Oynayacak

MAÇA ERDOĞAN ATANDI

TFF tarafından maça Orta Hakem olarak Halil Erdoğan atandı. Erdoğan’a ise Kerem İlitangil ve Cihad Buyurgan yardımcı hakem olarak görevlendirildi. Afyonspor’un Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olacağı maç yarın saat 15.00’te Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti