Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonspor düşmemeliydi”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı`nda Haftalık Basın Toplantıları devam ediyor. İl Başkanlığı`nda yapılan toplantıya İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya ve partililer katıldı.
“ATATÜRK SİLAHINA
SARILDILAR”
19 Mayıs kutlamalarına değinen İnkaya, iktidara yüklenerek, “Bu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı son yıllardaki bayramlardan farklı yaşandı. Devlet, hükümet, bazı muhalefet partileri soluğu Samsun’da aldı. Türkiye Cumhuriyetinin Milli Bayramları konumundaki 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve Milli Bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramları’nda hasta olanları da Samsun’a koşarken hayretle izledik. İktidara sahip olanların önümüzdeki ilk seçimlerde Atatürkçülük silahını, muhalefete kaptırmamak için var güçleriyle koşmalarına tabanda oy verenleri de hayret etti. Halbuki televizyonlardaki söyleşi programlarında Atatürk’ün, ilke ve inkılaplarının eleştirilmesine değil, hakaret edilmesine ses çıkarmayanlar, koşa koşa Samsun’a gittiler.” dedi.
“GÖSTERİŞE HARCANAN
PARALAR TASARRUF EDİLMELİYDİ”
AFJET Afyonspor’un yapılan yanlış harcamalardan dolayı ligden düştüğünü iddia eden Başkan İnkaya, “Hep iyi şeyler düşünüp, iyi şeyler söylemek isterdik ama Afyonkarahisar’ın sınırlı eğlence hayatının vazgeçilmezi, medarı iftiharı AFJET Afyonspor’umuzun 2. Lig’e düşmesine çok üzüldük. Biraz daha gayretle AFJET Afyonsporumuz ligden düşmeyebilirdi. Yazık oldu. Debdebeye ve gösterişe harcanan paralardan tasarruf edilip İlimizin takımı düşürülmeyebilirdi. Zaten son on yılda ilimizde ve ülkemizde gençlerin uluslararası başarıları yok. Gençleri sevmek onlara spor alanında da hizmetler sunmakla olur” ifadesine yer verdi.
“YÜKSEK FİYATLARA ALINAN
SEBZE VE MEYVELER ÜRETİCİDEN
YOK PAHASINA ALINIR”
Köylünün, emeğinin karşılığını alamadığını söyleyen Başkan İnkaya, “İlimizin ve ülkemizin en önemli konularından birisi de ekonomimizin içinde bulunduğu durumudur. Geçen sonbahardan beri yüksek fiyatlara aldığımız meyve sebzeyi köylümüzün üretme mevsimi yaklaşıyor. Örneğin Türkiye’de üretilen ve ihraç edilen kirazın büyük bir bölümü İlimizden çıkar. Ne yazık ki vicdansız tüccarların eline bırakılan köylü, emeğinin karşılığını alamaz. Ne yol göstereni, ne yardım edeni vardır. Bu gün yüksek fiyatlara alınan sebze ve meyveler üreticiden yok pahasına alınır. ‘Bak enflasyonu da düşürdük’ diye böbürlenilir. Şunu söylüyoruz köylünün ürettiği ürün yok pahasına elinden alınmasın. Kiraz, vişne, elma gibi meyvelerin pazarlanmasında rehberlik edilebilir. Halk pazarlarına önem verilebilir, dar gelirli vatandaşlar üreticiden, tüketiciye ucuz meyve sebze alabilsin Hem bu sayede işi olmayan gençlerimize tarım alanlarında iş imkanları sağlanır hem üreten hem tüketen sevinir, diyor.” şeklinde konuştu.
ÖNCE İSTANBUL SONRA DA ANKARA
İnkaya, İYİ Parti’nin23 Mayıs’ta İstanbul’da Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında tüm il başkanlarıyla toplantı yapacağını, 25 Mayıs günü de Ankara’da Tüzük değişikliği gündemiyle üst kurul delegeleri ve il başkanlarının katılımıyla toplantı düzenleneceğini sözlerine ekledi. >>Ali Fuat GÜÇLÜER`in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti