Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor lige mağlup başladı 1-0

Hes İlaç Afyonspor, transferlerini oynatamadığı ligin ilk haftasında Serik Belediyespor’a konuk olduğu maçta 1-0 mağlup oldu. Maçta geçtiğimiz sezondan kalan oyuncularla mücadele eden Afyonspor, rakibini zorladı fakat kazanamadı

Hes İlaç Afyonspor, transferlerini

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesine Serik Belediyespor maçı ile başlayan Hes İlaç Afyonspor, ligin ilk maçına geçmiş dönemlerden kalan borçları nedeniyle transferlerinden yoksun olarak çıktı. Geçen sezondan takımda kalan oyuncular ve altyapı destekli olarak maça çıkan Afyonspor, Serik Belediyespor karşısında etkili oldu. Rakibin 41. dakikada Eray Ataklı ile bulduğu gole cevap vermek için yüklenen Afyonspor, beraberlik golünü bulmadı. 70. dakikada Serik’in bulduğu ikinci gol ise ofsayt olduğu için gol değeri kazanmadı.


İlk maçına Recep Tayip Kaya, Batuhan Çakır, Burak Topçu, Mustafa Özbay, Emre Dayan, İsmail Hakkı Doğan, Mustafa Erkasap, Eray Akar, Umut Büyükköse, Emirhan Sefa Öz ve Hüseyin İçlek ilk 11’i ile çıkan Afyonspor, İsmail Mert Bayrak, Emir Aktürk, Hüseyin Şahin ise oyuna sonradan giren isimler oldu.
Geçtiğimiz sezon Afyonspor’un sol beki olarak görev yapan Muhammet Mahmut Emir de Serik Belediyespor formasıyla Afyonspor’a karşı mücadele etti.