Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Ligi Tamamladı

Afyonspor ligin 38. haftasında Adıyaman FK’ya konuk olduğu maçı 4-1 kaybetti. Adıyaman’ın son haftalarda sergilediği futbolun bilincinde olan Teknik adam Hasan Erkin Şimşir, gelecek sezona yatırım olması açısından genç oyuncularla maça çıktı. Maçı kaybeden Afyonspor, ligi 42 puanla tamamladı

Afyonspor ligin 38. haftasında

TFF 2. Lig Beyaz Gruba şampiyonluk parolası ile çıkan Afyonspor, inişli çıkışlı ilk yarıda oyuncularının çoğunu mali sıkıntılarla kaybetti. Kulüp yönetiminin başarısız yönetimi sonrasında sezonun ikinci yarısında değişiklik yapılınca bazı oyuncuların gelmesiyle takım biraz olsun toparlandı ve ligde kalmayı garantiledi. Başarılı bir sezon geçirdiği söylenemeyen Afyonspor’un kurulduğu 2013 yılından bu yana geçirdiği en basiretsiz sezon oldu. Başkanlık koltuğuna gelen Nadir Güzbey ile toparlanan Afyonspor’da gelecek sezon ise merakla bekleniyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın şampiyonluk sözü verdiği gelecek sezon için yönetim çalışmalara başladı.

SON MAÇ GENÇLERLE OYNANDI

Afyonspor ligin son haftasında deplasmanda Adıyaman FK’ya konuk olduğu maça genç kadro ile çıktı. Gençlerin performansını görmek isteyen Teknik adam Hasan Erkin Şimşir, sahaya tümü gençlerden ve az süre alan oyunculardan oluşan kadro ile çıktı. Adıyaman’ın gollerini ilk yarıda Kerem ve Yusuf Ensar kaydederken ikinci yarıda da Ramazan ve Fırat attı. Afyonspor’un tek golünü ise 75. dakikada Osman Yavuz kaydetti. Afyonspor ligin son maçını 4-1 mağlubiyet ile tamamladı.

Afyonspor ligi 42 puanda 13. sırada tamamlarken ligden düşmesi kesinleşen takımlar ise Zonguldak Kömürspor, Kırşehir FSK, Bursaspor ve Adıyaman FK oldu. Esenler Erokspor’un şampiyonlukla tamamladığı ligde ACNTURK Sigorta Vanspor FK, Bucaspor 1928, 1461 Trabzon FK, Ankaraspor ve Turkish Oil Mersin İdmanyurdu Play-Off oynamaya hak kazandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti