Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor maç saatini bekliyor

Hes İlaç Afyonspor ligin

Hes İlaç Afyonspor ligin 15. haftasında Zafer Stadyumu’nda konuk edeceği Menemen FK maçının hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Ayrıca Afyonsporlu heyet No 03 Kafe’de moral kahvaltısında bir araya geldi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 15. haftasında evinde Menemen FK.’yı konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idman ile tamamlayacak olacak olan Hes İlaç Afyonspor, rakibini mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı hedefliyor.
Maçın öncesinde Kulüpten yapılan açıklamada bilet fiyatları açıklandı. Maçı maratonda izlemek isteyen vatandaşlardan 20, VİP’ten izlemek isteyen seyircilerden 100, kale arkaları ve misafir tribünde yer alacak taraftarlardan ise 15 lira alınacak.
TFF tarafından Afyonspor’un Menemen’i konuk edeceği maça Selim Özen atandı. Özen’e Çağlar Demirkıran ve Emre Demirel yardımcılık yapacak.
NO 03’TEN AFYONSPOR’A MORAL KAHVALTISI
Hes İlaç Afyonspor’u özel davet eden Yüntaş Müdürü Arif Birsen, takımı NO 03 Kafe’de konuk etti. Kahvaltıya Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı. Birsen, kahvaltının takıma oynayacakları Menemen maçı öncesinde moral olmasını diledi. Başkan Karakuş ise Birsen’e teşekkür etti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti