Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Mersin’i Konuk Edecek

Afyonspor ligin 29. haftasında evinde Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’yi konuk edecek. Afyonspor’un maçta hedefi galibiyet olacak

Afyonspor ligin 29. haftasında

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor, ligin 29. haftasında Zafer Stadyumu’nda Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’yi konuk edecek. 6 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak maç öncesinde Afyonkarahisar’da çalışmalarını yapan Afyonspor, maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Afyonspor’un maçı kazanması halinde puanı 33 olacak. Maçın sonunda beraberlik olması halinde ise puanını 31’e çıkartacak olan Afyonspor, beraberlik halinde mevcut yerini koruyabilir. Afyonspor’da kaptan Kerem Kaya Van maçında gördüğü kırmızı kartla Mersin maçında cezalı duruma düştü.

Yükselişte olan Mersin, 1461 Trabzon’u mağlup ederken ve geçtiğimiz haftada lider Esenler Erok ile berabere kaldı. Afyonkarahisar’da galibiyet için gelen Mersin, eli boş dönmek istemiyor.

MAÇA ŞAHİN ATANDI

Afyonspor’un Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’yi konuk edeceği maça Federasyon tarafından orta hakem olarak Necati Selçuk Şahin atandı. Şahin’e ise Osman Baruk ve Yahya Kemal Yurtbilir atandı.

Afyonspor Mersin'i Konuk Edecek