Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Olağanüstü Kongreye Gidiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden HES İlaç Afyonspor Valilik’te yapılan toplantı sonrasında devrik Kulüp Başkanı Erkan Çelik’in öncülüğünde olağan üstü kongreye gidiyor.

TFF 2. Lig Beyaz

Afyonspor için toplandılar

Hes İlaç Afyonspor, sezon başından Süleyman Karakuş’un görevi devretmesiyle Kulüp Başkanlığıgörevine Erkan Çelik gelmişti. Transfer politikasında yanlış işler yaparak oyunculara fazla fazla bedellere imza atan yeni yönetim, ödemelerin altından kalkamadı. Sonrasında Kulüp borcunun da kapıya gelmesiyle birlikte çıkmaza giren kulüpte takıma sezon başında katılan isimler bir bir gitti. Yönetimde ise 7 kişiden 4’ünün istifası sonrasında kulüp yönetimi düştü. Devre arasına,Bartu’ya yapılan ödeme ve kaleci Boran ile girilirken,takım özkaynağı oyuncularla ayakta kaldı. Şimdi iseErkan Çelik başkanlığında kongreye gidecek Afyonspor’dayeniden kurulacak olan yönetime yeni isimler katılacağı belirtiliyor.

Afyonspor için toplandılar

 

 

AFYONSPOR İÇİN TOPLANDILAR

Afyonkarahisar’ın il yöneticileri Hes İlaç Afyonspor’un içerisinde bulunduğu durumu değerlendirmek üzere toplantı yaparak bir araya geldi. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde Afyonkarahisar Valiliği’nde yapılan toplantıya AK Parti Afyonkarahisar MilletvekilleriAli Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Hes İlaç Afyonspor’un devrik başkanı Kulüp Başkanı Erkan Çelik ve Afyonspor taraftar temsilcisi de katıldı. Toplantıda Hes İlaç Afyonspor’un mevcut durumu, kulüpte yaşanan sorunlar ve önümüzdeki sürece dair alınacak önlemler görüşülerek yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Erkan Çelik’in yönetimine ise Belediye’den, Valilik’ten ve bazı kurumlardan müdür düzeyinde isimlerden takviyeler yapılması bekleniyor.