Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Yönetimi Kesenin Ağzını Açtı

Yarın İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşılaşacak olan Afyonspor mutlak galibiyet için sahaya çıkıyor.

Yarın İstanbul deplasmanında Beyoğlu

Afyonspor 29 puandayken yeni yönetim devralmış, galibiyet ve beraberlikler ile puanını 35’e çıkartıp düşme hattından uzaklaşmıştı. Ligin alt sırasındaki rakipleri, lider ve Play-Off takımlarından aldıkları sürpriz galibiyetlerle Afyonspor’a hızla yaklaşmaya başladı. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Afyonspor Yönetimi, Nazilli ve Altınordu maçları için oyunculara sürpriz maç pirimi açıklamış olmalarına rağmen takım 3 puan alamadı. Afyonspor yönetiminin İstanbul deplasmanı öncesi takıma yine rekor pirim açıkladığı öğrenildi.
Takımda birlik ve beraberlik artarken, teknik heyet antrenmanlardan gayet memnun. Futbolcuların antrenmanlardaki performansını maça yansıtması gerekiyor. Takım motivasyonu yüksekken, yönetimin geçmiş aylarda sıkıntı yaşamış futbolculara açıkladığı pirim ekstra moral oldu.
Futbolcuların üç puan ile şehre dönmeleri halinde Afyonspor Başkan ve yönetimi takıma ekstra sürprizi yapacağı konuşuluyor. Yönetim kurulunun ve taraftarın tam desteğini almış olan takımın bu maçta her şeyini ortaya koyup üç puanı alması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti