Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’da altyapı dağılmak üzere

Afyonspor’un altyapısındaki genç futbolcular Isparta’daki maçlara gitmek için otobüs bulamadı

Afyonspor'un altyapısındaki genç futbolcular

Afyonspor U19, bugün oynanan Isparta U19 bölgesel gençler ligi deplasman maçına son anda hazırlanan bir otobüsle araçla gidebildi.

Afyonspor alt yapı takımlarının sahipsiz kalmasına tepki gösteren alt yapılar sorumlusu İsmail Aladaş, sosyel medyadan yaptığı paylaşımda takımın sahipsizliğini dile getirerek şunları söyledi:

“Ailelerin ve kulübümüzün 1o yıldan fazla emekleri olan ve 300 yakın çocuğumuz olan alt yapımız ne yazık ki ! Dağılmak üzeredir.

Antrenör ve çalışan arkadaşlarımızın fedakarlığı bir noktada tükenecek olup, şehrimizin idari amirlerinin şehrimizin takımına sahip çıkmalarını temenni ediyoruz.

Önümüzdeki seçim sürecini de düşünürsek binlerce taraftarı olan kulübümüze bu zor günlerde sahip çıkacak başkan adayının da taktir göreceği aşikar olup son on yıldır kamu gelirleriyle idare edilen ve hiçbir yatırımın yapılmadığı, yapılmak istenilenleri de engellendiği, hiç bir denetlemenin olmadığı kulübümüzün kapanacak 5’ci afyon spor olması yakın görülüyor .

Ancak ; futbol bir yana asıl olan ! Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Onlara daha çok imkan sağlayarak memleketi için çalışan düzgün ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir.

Tüm Afyonluların bu konuya sağ duyulu yaklaşmasını temenni ediyorum ki !!!

Günün birinde keşkelerimiz olmasın..”