Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’da Olağanüstü Hal

Afyonspor Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanında aldığı farklı mağlubiyet sonrası Afyon’a  dönen takıma bayram izni verilmedi. Ankara Demirspor maçı için bayram izni yasağına giren takım antrenmanlara devam ediyor

Afyonspor Beyoğlu Yeni Çarşıspor

Afyonspor dün kulüp tesislerinde antrenmanlara başladı. Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ve yardımcılarının oldukça gergin olduğu antrenmanda Şimşir’in zaman zaman oyunculara sert uyarıları oyuncuların demoralize olmadığı aksine oyuncuların hırslandıkları ve takım motivasyonunu artırdı.

BAYRAM İZNİ YOK

Yönetim ve teknik ekinin  zorlu Ankara Demirspor maçından galibiyet dışında farklı sonuca tahammülü olmadığı için bayram izni olmaksızın maç gününe kadar izinleri askıya alıp, antrenmanlara devam kararı verildi.

Afyonspor’un Ligin bitimine 4 hafta kala 35 puanı ve düşme hattı takımlar ile arasındaki 6 puanlık fark var.   Rakiplerine göre riskli maçları olan Afyonspor, bayram boyunca kampta olup teknik taktik çalışmalarını sürdürecek.

2.Lig takımlarından Afyonspor’un İstanbul deplasmanından 4-0’lık farklı mağlubiyeti ve oyun kalitesi taraftara hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Afyonspor’da Olağanüstü Hal

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti