Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

AFYONSPOR’DA UMUTLAR TAZE VE GÜÇLÜ

AFJET A.Ş.’nin Genel Müdürü ve aynı zamanda AFJET Afyonspor’un Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk’ü sosyal medya mecralarından canlı yayınladığımız, sonrasında da gazetemiz sütunlarında yer verdiğimiz röportajımızda ağırladık geçtiğimiz günlerde.
“Zor bir gruptayız ama en iyi ve şampiyonluğa yakın gösterilen takımlardan birisi biziz. Şehir olarak inanır ve kenetlenirsek şampiyon biz oluruz. Henüz kenetlenebildiğimize inanmıyorum. Sayın Valimizin ve Belediye Başkanımızın gayretlerine destek verilmesi gerekir. Tesisleşme işini de mutlaka sonuca ulaştırmalıyız” diyen AFJET Afyonspor Başkanı Yusuf Ulutürk şehrimizin tüm katmanlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
AFJET Afyonspor 5 Eylül tarihinde zorlu Bodrum deplasmanı ile lige “merhaba” diyecek. Afyonspor’un içerisinde bulunduğu grupta mücadele oldukça çetin geçecek. İlk haftaki rakibimiz Bodrum yeni sezon için iyi para harcayan ekiplerden birisi. Keza Antalyaspor, iyi para harcadılar güzel bir takım kurmak için. Afyonspor’un ve Afyonspor taraftarlarının “çok sevdiği” Sakarya… Her zamanki gibi yeni sezona dair büyük umutları var. Kocaelispor bir üst lige çıktığı için azimliler. Diğer rakiplerimizden Ankaraspor ve Çorum çok iyi transferlerle gündeme geldiler, büyük şirketlerin mali desteği arkalarında.
Bunun yanında Bayburt Grup var, hızlı tren ve otoyollar gibi dev projelerin müteahhit firması. Bayburtspor’un sponsoru da Bayburt Grup.
Grubumuzda yaklaşık 9 tane iyi takım var. AFJET Afyonspor da bunlardan bir tanesi.
“Afyon’a Süper Lig büyük gelir” fikri ile “Bu şehre Süper Lig yakışır” fikri arasındaki tartışma halen devam etmekte. Her iki fikri savunanların da haklı tarafları var. Elbette ki hedefleri yüksek tutmalı, ama ayaklar da yere basmalı. Bu denge futbol konusunda Afyonkarahisar ilimize nasıl yansıyacak biz de merak ediyoruz doğrusu…
***
AFJET Afyonspor’un durumu ile ilgili değerlendirmelere devam edecek olursak eğer; geçen yıl pandemi şartlarının üzerine yaşadığımız şanssızlıklarla kaybettiğimiz play-off sürecinin ardından bu yıla dair umutlar taze ve kuvvetli.
Önceki dönemde yaşanan “Devretme”, “Veriverme”, “Yeni oluşum”, “Kapatma” gibi süreçleri artık geride bıraktık. Şimdi Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde “Şampiyonluk” odaklı yeni bir süreç içerisindeyiz. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, Afyonkarahisar iş dünyasından olan beklentilerini karşılayamadıklarını, sadece Park Hayat Grubu’nun şu ana kadar kendilerine destek sağlayan tek ticari firma olduğunu belirtiyor.
Taraftarların “Bilet fiyatları pahalı” isyanını yersiz bulan Başkan Ulutürk “Bu renklere gönül verenlerden, bu şehrin insanlarından az da olsa katkı bekliyoruz” diyerek hem taraftarlara hem de iş dünyasına sesleniyor.
Teknik heyetten, takımdaki oyunculardan ve hepsinden çok şehrin yöneticilerinden umutlu olduğunu belirten AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, “Biz takım ve yöneticiler olarak şampiyonluğa hazırız. Önemli olan Afyonkarahisar ve taraftarlarımız hazır mı” sorusunun yanıtını bekliyor.
Bizce bu yılın en az “şampiyonluk” kadar önemli iki konu ise “Afyonspor’un kendi tesislerine kavuşması” ve “İlk 11’de yer alacak Afyonlu futbolcular” meseleleri…
Başkan Ulutürk bu iki konuda da bu yıl önemli mesafeler alacaklarını belirtiyor. İlimizin temsilcisi takımımıza başarılar diliyoruz. Takibe ve desteğe devam…

 

HANGİ İLÇE NE ZAMAN KURULMUŞ?

Bir dostumuz internette inceleme yaparken rastlamış ve bize ulaştırdı. “Benim ilgimi çekti, belki sizlerin de ilgisini çeker” diye de ekledi. İlginizi çeker ya da belki bir gün birilerine yazım olur diye alıntılıyoruz. Yan tarafta Afyonkarahisar’ın ilçelerinin kuruluş tarihleri ve Resmi Gazete’de bu kuruluşlarla ilgili çıkan kanunların listesi yer alıyor.
Fazla bilgi göz çıkarmaz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER