Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’dan alkışlanacak hareket

Afyonspor’dan alkışlanacak hareket

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

AFJET Afyonpsor kadrosunu dış transferden 2 oyuncu ile güçlendirirken ayrıca altyapıdan da 5 oyuncuyu profesyonel yaptı. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Ulutürk, “Altyapıdan 5 oyuncumuzu profesyonel yaparak örnek olmak istedik. Bundan sonra her yıl 5 gencimizi profesyonel yapacağız. Takımda bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Önümüzdeki günlerde takviye yapacağız” dedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarı hazırlıkları öncesinde takıma takviye yapıyor. Sancaktepe Futbol Kulübü’nden orta saha oyuncusu Doğan Ateş ve Erhan Şentürk ile bir buçuk yıllığına sözleşme imzalandı. Ayrıca Jetler altyapıdan 2001 doğumlu Emre Dayan, 2003 doğumlu Mert Üner, 2002 doğumlu Abdurrahman Dindoruk, 2003 doğumlu Hüseyin İçlek, 2003 doğumlu Mustafa Erkasap ile de 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon Afyonspor formasını terleten Doğan Ateş, gelecek sezon sonuna kadar yine Afyonspor formasını giyecek. Afyonspor, ilk yarıda Sancaktepe formasını giyen Erhan Şentürk ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Galatasaray altyapısında başlayan 22 yaşındaki Şentürk, Diyarbakırspor, Kartalspor, Gaziantep BBŞ ve Sancaktepe takımlarında oynadı.
“HER SENE ALTYAPIDAN FUTBOLCULARIMIZLA PROFESYONEL SÖZLEŞME YAPMAK İSTİYORUZ”
AFJET Afyonspor’da altyapıdan yetişen 5 futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalandı.
Futbolun daha da ileri gidebilmesi için altyapılara büyük önem verilmesi gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, “Örnek olmak için yola çıktık. Altyapı konusunda da örnek olmak istediğimizi hep vurguladık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah her sene altyapıdan futbolcularımızla profesyonel sözleşme yapmak istiyoruz. Gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
“PROTOKOL AFYONSPOR’A
BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”
İl protokolünün AFJET Afyonspor’a büyük önem verdiğine dikkat çeken Başkan Ulutürk, “Bu yıl şehrimizde gözlemlediğim önemli bir konu, var olan bir birliktelik. Sayın vekillerimiz, Belediye Başkanımız, Sayın Valimiz, AFJET Afyonspor’a büyük önem veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Konuları kolaylıkla aşabileceğimizi düşünüyorum. Zaman darlığından dolayı belki ufak tefek hatalar olabilir. Fakat bunları bu birliktelik sayesinde sorunları çözebileceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
“KADROMUZU KORUSAYDIK MALİYETİMİZ DAHA
DÜŞÜK OLACAKTI”
Pandemiden dolayı geçen sezon kadroyu koruyamadıklarını anlatan Başkan Ulutürk, “Bir şekilde kadromuzu o süreçte koruyamadık. Aslında mevcut kadromuzu koruyabilmiş olsaydık hem maliyetimiz daha düşük olacaktı, hem de bildiğimiz oyunculardan kurulu bir takım olacaktık” şeklinde konuştu.
“BORÇLARIN YÜZDE 60’INI ÖDEDİK”
Geçen sezondan kalan borçların yarısından fazlasını ödediklerini kaydeden Başkan Ulutürk, “Kulübün geçmiş yıldan 9 milyon lira gibi bir borç yükü mevcuttu. Borçları yapılandırarak ödemelerine başladık ve bugün itibariyle borçların yüzde 60’ını ödedik. Aynı zamanda da bu sezona ait oyuncuların alacakları, personel maaşları ve giderleri gibi tüm harcamalarımızı da borçlanmadan tamamladık. Ancak dünyayı saran ve ülkemizde de yayılan koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi ile birlikte iddia gelirleri gibi bazı gelirlerin kaybı her kulüp gibi bizi de etkiliyor” ifadelerini kullandı.
“BAZI ŞEYLERİ DURUMUMUZDAN DOLAYI SİNEYE ÇEKMEK
ZORUNDA KALIYORUZ”
Sosyal medyada konuşulan olumsuz eleştirilerin ve algının gerçek olmadığını belirten Ulutürk, ”Sosyal medya hesaplarında görüyor ve okuyoruz. Yusuf Ulutürk olarak ve şirket olarak sanki biz bu durumun böyle olmasını, farklı mecralardan geçerek bilerek ve isteyerek böyle olmasını, bize gelmesini istemişiz algısı oluşturuluyor. Hâlbuki bununla uzaktan yakından konunun ilgisi yoktur. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Şimdi büyük yönetim 57 topçu 7 teknik adam gibi laflar ediyorlar. Kaldı ki biz hepsini göndermedik. Çoğu teknik adam kendi isteği ile ayrıldı. Bizim de bir sabrımız var bazı şeyleri durumumuzdan dolayı sineye çekmek zorunda kalıyoruz” dedi.
“UÇK MADDESİ İLE
İKİ MİLYON KAR ETTİK”
UÇK maddesinin sözleşmede çok önemli bir madde olduğunun altını çizen Ulutürk, “Bu görev bizlere tekrar verildikten sonra bazı yanlışlıklar gördük. Yanlışlıklar hiçbir kimsenin suçu ya da kabahati değildir. Araştırılmadan sözleşmelere yazılmış olabilir. Örneğin protokole bir UÇK maddesi konulmuş. Bu UÇK maddesi ileride takımımızın geleceğini çürütecek kadar önemli bir madde. Bunu göze alarak takımımızın geleceğini tehlikeye atamazdık. UÇK maddesi şu anlama gelmektedir. Örneğin oyuncuyla anlaşıldı ve iki hafta sonra problem oldu ve oyuncu takımdan ayrılmak istedi diyelim. Oyuncu hemen direkt olarak uzlaştırma kuruluna giderek kulübün kendisine ilk başta ödenmek üzere anlaşılmış olan rakamı alıyor. Eğer kulüp bu rakamı hemen ödeyemez ise de oyuncu serbest kalarak, başka bir takıma gidebiliyor. Hatta daha da ağırı kulübün transfer tahtasını da kapatabiliyor. Bu nedenden dolayı takımın geleceği için biz buna izin vermedik ve sözleşme maddeleri yeniden hazırlanarak düzenlendi. Bunun sayesinde takıma yaklaşık 2 milyon lira kazandık” dedi.
“REHAVETE KAPILMADAN
YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ”
Eksik mevkilere takviye yapacaklarını anlatan Ulutürk, “Takımımızda değerli oyuncu arkadaşlarımız var. Yeni teknik direktörümüz ve ekibine güveniyorum. Kendileri çok donanımlı, geçmişleri üst düzey de olan kişiler. Takımda bazı mevkilerde eksiklerimiz bulunuyor. Oralara takviye yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunları hızlı bir şekilde tamamlamamız gerekiyor. Çünkü zorlu bir fikstür bizleri bekliyor. İkinci yarı takımlar kadrolarını güçlendiriyor. Rehavete kapılmadan yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.
“ADMAN AFBEL OTEL’İ BÜTÜN SAHALARI, İKİ BENZİNLİĞİ ON YILLIĞINA VERMEMİZİ İSTEDİ”
AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Oğuz, kulübü almak isteyen Ali Adman ilgili gerçekleri anlattı. Oğuz, “Ben Ali Adman’ı fazla tanımam. Kendisi ile sadece 15 dakikalık bir görüşmemiz oldu. Bu şahıs bize geldiğinde bizlerden inanılmaz talepleri oldu. Adman, ben bu takımı alırım yalnız bizlerden AFBEL Otel’i bütün sahaları, belediyeye ait olan iki benzinliği on yıllığına vermemizi istedi. Ben de o zaman kendisine bunları verdiğimizde ben de bu kulübü yönetirim dedim. Biz bu beyefendiye bu takımı vermemek ile büyük iş yaptığımızı düşünüyorum. Bu adamın kulüp ile düşüncelerini anladık. Herkesin bir namusu ve bir değeri var. Gerçekleri öğrenmek isteyenler beni telefonla arayarak ya da yüz yüze konuşup öğrenebilirler“ şeklinde konuştu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi