Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonspor’u Bekleyen Tehlike, Transfer Yasağı”

Hes İlaç Afyonspor’un gelecek hafta evinde konuk edeceği Bursaspor maçından sonra 11 oyuncunun sözleşmesinin boşa çıkacağı iddia edilirken ayrıca takıma da transfer yasağı geleceği konuşuluyor.

Hes İlaç Afyonspor'un gelecek

Türkiye’deki ligler hakkında sosyal medya üzerinden bilgiler paylaşan @furkanaydinf, Hes İlaç Afyonspor hakkında da ilginç bir iddia paylaştı. Yapılan paylaşımda takımdaki 11 oyuncunun Bursaspor maçından sonra sözleşmesi gereği ödeme yapılmaması halinde boşa düşeceği ve takıma transfer yasağı geleceğini aktarıldı. @furkanaydinf tarafından Afyonspor hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Afyonspor’da şuan oyunculara 1 kuruş para ve prim vs ödenmiyor. Ve oyuncuların bazıları hariç hemen hemen hepsi kulübü federasyona vermiş durumda. Bursaspor maçına kadar ödeme yapılmazsa, Bursaspor maçından sonra federasyona verenler serbest kalacak ve Afyonspor bu ödemeleri yapmadığı takdirde transfer yasağı alacak. Ergin Keleş parası ödenmediği için federasyona verip serbest kaldı. Diğer veren oyuncularda öyle olacak. Ben öncelikle her şeye rağmen yeni gelen teknik direktör Sinan Yücer ve teknik ekibini tebrik etmek istiyorum. Çünkü psikolojik olarak bitik olan bu oyuncu grubunu tekrar sahaya döndürdü ve ortaya bir oyun, bir mücadele koydular hep beraber. Oyuncu grubunu da tebrik ediyorum onlar içinde gerçekten zor bir durum. Çünkü gerçekten maçlara açıklanan veya ödenen prim bile yok peşinatı maç başlarını geçtim. Umarım bir şehir bu olanların acısını çekmez ve bir an önce bu olaya şehir tarafından çözüm bulunur. Mahvolan kulüplerin örneği çokça fazla.”