Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyorum”

Spor Toto 1. Lig’de
“Afyonspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyorum”

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor’un Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Ali Şahin, Fatih Ekşioğlu ikinci transfer döneminde takıma katılan 9 futbolcu basın mensupları ile AFBEL Otel’de buluştu. Gelen oyuncular, giden ve gidecek oyuncularla ilgili bilgiler veren Başkan Sel, oynanan İstanbulspor maçını, oynanacak olan Altay maçını değerlendirdi. Ayrıca Afyonspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını söyleyen Başkan Sel basın mensuplarının da sorularına cevap verdi.
“4 OYUNCU GİTTİ”
9 oyuncu ile anlaştıklarını ve 6 Şubat’ta yapılacak olan genel kurul hakkında bilgiler veren Başkan Sel, “Devre arası transfer sezonunda aldığımız oyuncuları biliyorsunuz. Afyonspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyorum. Ben öncelikle arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 6 Şubat’ta da bir genel kurulumuz var. O genel kurulda yönetimde bir takım ilaveler olacak inşallah. Bizim yollarımızı ayırdığımız oyuncularımızı daha önce size bildirdik. O oyuncularımızdan şu ana kadar başka takımlar ile anlaşan 4 oyuncumuz var. Erdi Zengin Tuzlaspor’a gitti, Abdülkadir Kuzey Keçiörengücü’ne gitti, Renato Arapi zaten bildiğiniz üzere Arnavut asıllı ve ülkesine döndü, Çağatay Polatdemir’de Pazarspor’a transfer oldu” dedi. Takıma gelen oyunculara da değinen Başkan Sel; “Boluspor’dan Uğur Akdemir, Denizlispor’dan Cenk Güvenç, Elazığspor’dan Emre Öztürk ve Soner Şahin ile anlaştık. Yurt dışından aldığımız Bajram Ajeti var İsveç liginde kendisi aslen Kosovalı ancak Norveç vatandaşı. Metin Yüksel Altay’dan aldık, Musa Araz bize Konyaspor’dan kiralık olarak geldi. Onurcan Güler’i Akhisar’dan kiralık olarak aldık. Gökhan Kardeş de Belçika’da oynuyordu. Gökhan ile bu yıllık anlaştık eğer anlaşacak olursak bir yıl daha sözleşme uzatma imkânımız var” dedi.
“BİR DÜŞÜŞ YAŞADIK VE
BİR DAHA TOPARLAYAMADIK”
Kadrodaki bazı oyuncuların uzun sakatlığı ve hastalıkları nedeniyle bir düşüş yaşadıklarını, bir daha toparlayamadıklarını söyleyen Başkan Sel, “İnşallah bu seneki hedefimiz, bu sıradan bir an önce kurtularak önümüzdeki yıl çok daha üst sıraları hedefliyoruz. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Altay maçı ile beraber, ben bir çıkışa geçeceğimize canı gönülden inanıyorum. Biliyorsunuz biz 3.Lig’den 2’ye çıktığımızda çekirdek kadromuzu muhafaza ettik, iskeleti koruduk ve 2.Lig’den 1.Lig’e çıktığımızda da koruduk. Fakat bu sene bazı oyuncularımızın uzun süren sakatlık ve hastalık süreçleri oldu. O süreçte ani bir düşüş yaşadık ve bir daha toparlayamadık. İstanbulspor maçında gösterilen performans bizleri fazlası ile memnun etti. Hem basından hem de seyircilerden olumlu tepkiler aldık. İnşallah bu performansımızı daha da artırarak daha da üst sıralara çıkacağımıza ben canı gönülden inanıyorum” ifadesini kullandı.   
“YÖNETİM KURULU SAYIMIZI
9’A YA DA 11’E ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
6 Şubat’ta gerçekleştirilecek genel kurul ile ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan Salih Sel, “Şu anda biliyorsunuz 7 yönetim kurulu üyemiz var. Bu sayıyı 9 ya da 11’e çıkarmayı düşünüyoruz. Sayı artışımız olacak. Tabii devam etmek istemeyen arkadaşlarımız olursa ki şu anda bu şekilde olumsuz bir hava söz konusu değil, büyük ihtimalle 9 da kalır diye umut ediyorum” dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN KADROSU DA
 BU İSİMLERDEN OLUŞACAK”
Takıma kazandırılan transferlerin çoğu ile 1 buçuk yıllığına anlaşıldığı hatırlatılan ve gelecek sezonun da kadrosunun şimdiden şekillendirilmek istenmesine dair sorulan soruya da cevap veren Salih Sel, “Tabii zaten biliyorsunuz şu anda ara transferden önce sezon başında yaptığımız transferler ile zaten birçok oyuncumuz ile 2-3 yıllık sözleşmelerimiz vardı. Dediğiniz gibi kiralık oyuncularımız dışında geri kalan oyuncularımızla bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık. O açıdan önümüzdeki sezonun kadrosu da bu isimlerden oluşacak. Sezon başında belki takviyeler gerekebilir” ifadesine yer verdi. Takıma başka takviye yapılıp yapılmayacağı sorusuna cevap veren Başkan Sel, transferi kapattıklarını söyledi.
“BAŞKA AFYONSPOR YOK”
Taraftar gruplarına ve seyircilere ilişkin gelen soruya cevap veren Başkan Sel, “Biliyorsunuz sezona başlarken de söyledik. Buraya herkesin el atması lazım. Bu tür Anadolu kulüplerinin yürümesi lazım. Şimdi baktığınız zaman kulüplerin çok borçları var. Taraftar sağ olsun, çok büyük bir destek sağladı. Başka Afyon yok, başka Afyonspor yok. Bizler de hasbel kader dediğim gibi Afyon’u terk edecek insanlar değiliz. Bu kulüp buralara kolay gelmedi. O yüzden destek verilip, düşürülmemesi lazım. Herkesin sahaya gelerek destek vermesi lazım. Tekrar AFYOK Grubu’nun dönmesi ile sahamız daha da canlılık kazandı. Diğer gruplar ile birlik içerisinde takımımıza destek versinler.” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

“BİZ HOCAMIZ İLE DEVAM EDİYORUZ”

 

AFJET Afyonspor yönetiminin Teknik Direktör Serhat Güller’in yerine antrenör arayışlarına dair spor kamuoyunda çıkan iddialarla ilgili cevap veren Başkan Sel, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu tür haberler maalesef bizim de kulağımıza geldi. Bu tür şeylerde İl Genel Meclisi Başkanlığımda da böyle, kararı benim çıkarmam benim almam lazım. Belki bu dedikodular ile Afyon’u karıştırmaya çalışıyorlar. Fakat biz buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz, biz hocamız ile devam ediyoruz. Aramızda hiçbir problem yok. Olsa da açıkça söyleriz. Kendisinin çalışmalarından da memnunuz” dedi.