Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’u Eğitim Teknolojiler Zirvesi’nde temsil ettiler

KlavyeDünya Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı
Afyon’u Eğitim Teknolojiler Zirvesi’nde temsil ettiler

KlavyeDünya Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı gençler, ana salonda yabancı konuşmacıların konuşmalarını anında canlıdeşifre işlemi ile perdeye aktardılar.
Öğrenci ve küçükler kategorisinde yarışan madalya alan Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında söz sahibi olan Afyonkarahisarlı öğrencilerimiz Zehra Taşkale, Fatih Gümüş Onur Demirbaş, Efe Abdullah Taner ile dünyanın en küçük yarışçısı Irmak Gültekin yer aldı.
 DÜNYA ŞAMPİYONLARI AFYON’DAN
Afyonkarahisar Grubu’nun da içinde bulunduğu Türk Milli Klavye Takımı’nı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı, Müsteşar Yardımcıları, YEĞİTEK Genel Müdürü, YEĞİTEK Daire başkanı,  diğer yöneticilerle birlikte ziyaret ettiler. Özellikle Irmak ve diğer küçükler, öğrenciler kategorisinde yarışan Afyonkarahisarlı öğrenciler yaptıkları gösterilerde herkesin ilgi odağı oldular.
SEÇKİN KÖSE TEŞEKKÜR ETTİ
Zirve konusunda, İNTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türkiye Temsilcisı, aynı zamanda F Klavye Uçan Parmaklar Derneği kurucularından Seçkin Köse, “Afyonkaraisarlılar Grubumuz’un Ankara’da bu etkinliği yapmasına vesile olan, destek olan herkese, özellikle Araç tahsisi yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban beye F Klavye Uçan Parmaklar Derneği Başkanı Bekir Arabacı’yave Yönetim Kurulu’na, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Beye, bizzat katılan Öğretmen ve Müdürlerimiz Cengiz Bey. Kemal Bey ve Ahmet Selek hocalarımıza, yarışçı ve velilerine teşekkür ederim”  dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi