Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’u tanıtmak için herkesin desteği gerek

Afyon’u tanıtmak için herkesin desteği gerek
Afyon'u tanıtmak için herkesin desteği gerek

Afyonkarahisar Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Halil Yılmaz, Afyonkarahisar’ı yurtiçinde ve yurtdışında tanıtmak istediklerini belirtti

Afyonkarahisar Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Halil Yılmaz, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, Özcan Zorlu, Ali Avan, Ümmet Öztürk; Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Halil Yılmaz Afyonkarahisar’ı tanıtmayı hedeflediklerini belirterek “Derneğimizi yaklaşık dört ay önce kurduk. Kuruluş amacımız Afyonkarahisar Turizminin yurt içinde ve yurt dışında tanıtılmasıdır. Bu çalışmalarımıza üniversiteden öğretim görevlisi arkadaşlarımızda katkıda bulunuyorlar. Hocalarımızın hazırladığı bazı projeler var. Dernek olarak bu projeleri de hayata geçirmeye çalışıyoruz. 28 Eylül 2013 tarihinde organize edeceğimiz kokteyle derneğimizi hem Afyonkarahisar halkına tanıtmayı, hem de turizmle alakalı çalışmalar yapan grupları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bu kokteyle sizlerin katkısına çok ihtiyacımız var. Bu ziyaretimizin de amacı hem size derneğimiz hakkında bilgi vermek, hem de sizlerden destek istemektir. Afyonkarahisar’ı canı gönülden önemseyen bir devlet büyüğümüz olarak sizin, bizlere destekte bulunacağınıza inanıyorum” dedi.
“AKARÇAY, GÜZEL BİR YER”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise kentin sosyal ve kültürel dokusunun iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini söyledi. Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’ı bir adım daha ileriye götüren Akarçay misafirlere gezdirilebilecek çok güzel bir yer. Bunun yanında doğa yürüyüşü yapıldığı Akdağ Tokalı Kanyonu, Frig Vadisi, merkezdeki tarihi konaklar, Mevlevihane Müzesi, tarihi camilerimiz ve daha birçok tarihi ve turistik birçok değerlerimiz var. İşte bu değerlerimizin tanıtılması gerekmektedir. Anladım ki Afyonkarahisar Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği, Afyonkarahisar’ın tanıtılması için uğraşan grupların bir araya gelebilecekleri bir dernektir. Bu çalışmalarınızı Afyonkarahisar’ın gelişimi için çok anlamlı ve yerinde buldum. Bizde Afyonkarahisar Valiliği olarak bu çalışmalarınıza her türlü destekte bulunacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)